APRIL, MAJ, JUNI, 2010

I April kom våren och jag mådde bättre än någonsin. Jag fikade med Kasper, sydde och planerade inför visningen och drack massor med kaffe. Jag fotade min pojkän i skolans fotostudio också, och drack te med katterna i vårsolen.
Maj kom, och jag firade valborg med parmiddag och vänner. Jag hade knappt tid för någonting, utan satt hemma och sydde tills allra sista dagen innan visningen. Jag var på vårpicknick på ängarna med min klass, och spenderade första maj under röda fanor som vanligt. Satt en del på café pilgatan, bland annat med Kasper.
Så blev det till slut veckan innan visnigen och jag stressade mellan möte med mina modeller, symaskinen, tygaffären, och till slut upp på största scenen under Kulturnatta 00.00
Det. Absolut. Bästa. Jag. Gjort.
I juni hade jag lockigt hår, åt tårta hemma i trädgården och i Umeås parker. Jag åkte till Stockholm några dagar med min pojkväns familj och drack hallonsoda på string, firade ett års dag och handlade upp pengar. När vi kom hem åkte vi på maskerad och jag hade bakat rosa macarons och prinsessbakelser.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

SV: åh vad nice! jag spelade alltid hemligheteras kammare när jag var liten, men det är så äckligt när man ska gå till spindlarna....

blir serri asrädd hela tiden haha

2010-12-27 @ 13:39:14
URL: http://ochjagbryrmiginte.blogg.se/
Postat av: Vic

Duuu jag halkade in på en hemsida med kläder som jag tror att du skulle tycka om kanske! Tänkte om du vill inspireras eller ja, gud vet vad!http://www.orlakiely.com/uk/

2010-12-28 @ 03:00:59
URL: http://etoiles.blogg.se/
Postat av: Gry Sol

du är så finfinfinfinfinfin½½½

2010-12-28 @ 18:17:24
URL: http://litensol.devote.se
Postat av: Stina

Utan bilden med fjällrävenjackan hade jag aldrig letat fram min mors gamla. Om jag inte sett den bilden här i din blogg hade jag, och två av mina kompisar som snabbt följde exemplet, aldrig haft dessa jackor i ur och skur.

Så, tack (:

2010-12-28 @ 21:39:34
Postat av: Hanna

Hej! Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se Där hittar du mina senaste shoppingfynd, fina bilder, diverse tankar osv.. Ha en trevlig kväll!

2010-12-30 @ 16:21:09
URL: http://wordsbyme.seNamn:

E-postadress:

Blogg: