DAG 15: MINA DRÖMMAR

Ett urval av några saker jag drömmer om;
att kärleken stannar kvar för alltid, att få se the knife innan jag dör, att komma in på vilka vidareutbildningar jag vill, att få barn, att flytta ihop, att få gifta mig. Att ha tillräckligt med pengar för att inte behöva ha ångest över hur allt ska gå ihop, att vara lycklig, att kunna försörja mig på sånt jag tycker är roligt.

DAG 14: I MIN VÄSKA

Jag har ingen kamera idag och jag har så dålig ordning i min väska så det är inte så roligt att se. Jag bär mina saker i enbart tygkassar då jag ogillar ryggsäckar, och oftast blir det min håkanpåse, min tygkpåse från Beyond retro eller en jag gjort själv med Kings of Convenience-tryck.
Grejer jag oftast har:
- Tråkiga saker som plånbok, nycklar
- Min skoldator
- Lipsyl eller försvarets hudsalva men just nu är min slut
- Spegel, ögonbrynspenna, hudfärgat läppstift. Det mesta andra sminket lämnar jag hemma.
- Skräp och grus
- GODIS
- För närvarande har jag en massa massa manusutdrag också
- Pennor (dock för sällan, upptäcker ofta att jag saknar detta)
- Hörlurar (note to self: KÖP NYA! jag får stötar i öronen av dom jag har just nu)
NU ÄR MIN POJKVÄN HEMMA FÖRRESTEN! <3

SCHMÄCK I BILDER


Fotona är Christoffer Vikströms

DAG 13: MIN VECKA

Jag har knappt orkar någonting den här veckan, vintern och mörkret knäcker mig.
Jag har glidit runt på skolan rätt mycket, fryst en massa, lyssnat väldigt mycket på tingsek.
Upptäckt rebecka & fiona, tittat igenom alla svtplay-avsnitt och lyssnat på låna pengar kanske tusen gånger.
Min klass har ett projekt just nu vilket är att vi ska berätta julsagor på en julmarknad nästa helg. Det är ungefär det enda roliga vi gör just nu i skolan, och hela veckan har vi tragglat med taxt och betoningar och var pausernas rätta ställen ska vara. Jag ska lära mig en muminhistoria helt utantill och ni vet hur det är med mumin, många snirkliga meningar och fina ord och så. Men himla roligt alltså. Jag har också gått runt och kikat in i min skolas stora scenrum där musik/danstreorna håller på att bygga upp scenografin till deras stora projektarbete vi ska få se någon gång den här veckan.
Min pojkvän åkte till Stockholm på torsdagen så jag har sovit ovanligt mycket hemma i min egna säng vilket inte har varit jätteroligt. jag har fikat med Kasper, haft huvudverk, varit hemma och dragit, och jag har som sagt varit på klassfest också, vilket verkligen var jättebra. Jag blir så glad av min klass!
Nu är det söndag och jag ska titta på tv-serier och sy resten av kvällen tror jag.

SCHMÄCK OCH GIDGE

Har haft en asmysig helg med min fina klass som bara blir bättre och bättre. Idag gick jag runt och frös på stan, drack te på mitt gamla jobb på schmäck och såg en livespelning med ett bra band som kallar sig för Gidge. Dom hittas här och har bland annat gjort en grym remix på familjens låt Det var jag. Hittas här.
Ikväll tittar jag på sex and the city och längtar efter min pojkvän som är i stockholm.

THE ORDER OF THE PHOENIX

Nu åker jag på fest i skogen! Ha en fin lördagskväll.
Jeans: Cheap Monday
Blus: Fyndad på BikBoks 50% rea-dag!
Tjocktröja: Second Hand

SOAK IT UP


DAG 12: MIN FAMILJ


Min mamma heter Anna och är född i Usa, men uppväxt i Danmark/Lund. Hon jobbar som homeopat/kost-terapeut och gillar allt som har med mat och hälsa att göra. Hon lyssnar på latinamerikansk folmusik, gillar boxning och hade massor med katter när hon var ung. Fast dom var hon tvungen att skiljas ifrån när hon träffade min pappa. Min pappa heter Christer och kommer ifrån Finland med är uppväxt i Gällivare. Han är typiskt norrländsk och pratar inte i onödan. Han gillar motorcyklar och datorer, och lyssnar på gammal rock.
Jag och min mamma när jag inte var så jättegammal.

DAG 11: MINA SYSKON

Jag har en storebror som heter Johan. Han var femton år när jag föddes så det är rätt länge emellan oss, dock så har vi bara en förälder gemensamt. Jag har inte riktigt växt upp med honom på samma sätt som man gör med vanliga syskon eftersom han aldrig bodde hos oss när jag blev äldre. Han har haft rätt tubbel i sitt liv, och av och till har jag inte haft kontakt med honom över huvud taget. För ett knappt år sedan fick han en dotter, så nu är jag alltså faster! Tyvär har han flyttat eftersom Umeå inte funkade för honom längre, så jag har aldrig fått träffa min brorsdotter.

DAG 10: 10 LÅTAR

- När jag är glad lyssnar jag på Overdosing with you, med Billie the vision
- När jag lagar mat lyssnar jag på Betong, med Glesbygden
- När jag är väldigt kär och mår bra lyssnar jag på I will follow you into the dark, med Death cab for cutie
- När jag är väldigt kär och mår skit lyssnar jag på It´s cool we can still be friends, med Bright eyes
- När jag är allmänt less och trött lyssnar jag på When I grow up, med First Aid Kit
- När jag mår dåligt lyssnar jag för det mesta på Lasse Linds album Jag tyckte jag var glad, med på låten Vi.
- När jag längtar efter något lyssnar jag på Homesick med Kings of convenience
- När det är mitt i mörkaste vintern lyssnar jag på Chans, med Kent
- När jag är i skolan och är halvdöd lyssnar jag på To be alone with you, med Sufjan Stevens
- När jag är peppad på något lyssnar jag på Det var jag med finaste Familjen
- När jag bara vill lyssna på något riktigt jäkla bra sätter jag på You make me like charity med Knife

HÄR SITTER JAG OCH ÄR SÖT OSV.

Hahahaha åh valter.

SEVENTEEN from valter törsleff on Vimeo.


BRUKAR GLIDA RUNT, HÄNGA RUNT, LÅNA PENGAR





Idag har jag (istället för att orka göra något på mina lektioner) tittar igenom alla Rebecka&Fiona avsnitt på svtplay. Så himla skönt när de tex. dj:ar för kungen i stora konserthuset. Alltså, åh.

Ett bra citat:  Love this, så himla sant. Hahahahah åh mer champagnesocialistiska modebrudar åt Sverige. Kolla på deras filmer här, och läs deras blogg här.


ÖNSKELISTA!

Ett syrum! Plus ett stort arbetsbord, en anslagstavla och hyllor. Just nu jobbar jag antingen på mitt golv eller i min säng vilket inte känns så jättekul.
Ett presentkort på ohlssons stuva // sytråd (helst till overlock för det är så dyrt) // knappar i allmänhet // fina band och virkade kragar // en coverlock // tvillingnålar // en riktigt bra tygsax
En brunprickig klänning med V-rigning, en rutig cape, och senapsgul stickad klänning. Helst från Zara // Basic-strumpbyxor för sådana går alltid sönder // underkläder // ett par nya mellanblå cheap monday // den perfekta mysiga mjuka kashmirkoftan // presentkort på monki
Boxen med förhäxad // Lostboxen som är fantastisk // The Carrie Diaries // Presentkort på make up store // Sweet Lemon showergel och nagelpennan från the body shop
Ett presentkort på sockdream! Helst de senapsgula stickade torgvantarna.
Helst av alls vill jag flytta till göteborg eller stockholm, muta beckmans eller tillskärarakademin så att jag kommer in på vad jag vill, skaffa min en mysig lägenhet med min pojkvän, gifta mig och skaffa en kattunge.

SOME REVOLUTIONARY

Två låtar som jag lyssnar mest på just nu. Klick.

DAG 9: MIN TRO

Jag är inte religös. På sin höjt kan jag tycka att ikonbilder kan vara riktigt fina, och historierna bra, men det räcker. Jag tror på bättre saker, som sann kärlek, att livet alltid kommer att ändras och utvecklas och att man aldrig kommer att fastna som en och samma människa eller på en och samma plats. Att man kan styra det i princip hur man vill, och att man måste ta ansvar över sitt liv.

DAG ÅTTA (igår): ÅTTA SAKER OM MIG

1, Jag har en hatkärlek till nostalgi. Som att titta på gamla foton från flera år tillbaka, lyssna på musik som man kopplar till någon eller något speciellt, prata minnen osv osv.

2, När jag är sjuk så dricker vinäger som man dricker vatten, kan dricka omåttliga mängder. Sen äter jag creme fraise med sked direkt ur burken också.
3, Har lite småfobi mot att blanda söta saker med mat, så som annanas eller banan på pizza typ
4, Jag har ofta svårt att känna mig bekväm när jag är bland folk, även fast jag känner dem bra. Dålig ovana.
5, Jag ogillar kilklackar nått så infernaliskt
6, Jag är bra på att längta och sakna
7, Jag gillar att stalka snygga personer, dock enbart tjejer
8, Jag vill väldigt gärna gifta mig, och helst så fort som möjligt

DAG 7 (igår): MIN BÄSTA VÄN

Jag umgås rätt lite med folk, måste jag nog säga. Men några nära fina bra har jag, men jag måste få välja två. Nr 1 är nog Kasper. För flera år sedan var hans storebror min närmaste killkompis och jag var ofta hemma hos dem men pratade aldrig med lillebrorsan. Första gången jag träffade Kasper utan hans storebror var en dag på kajen här i Umeå, det enda jag sa till honom då var att han hade dålig hållning tror jag.
Nä men sen lärde vi känna varandra. Jag minns inte jättemycket hur, men nu gör vi det iallafall! med kasper fikar och, pratar skit, klagar, har jäkligt kul och stör mig på saker tillsammans med. Han är bra.

 

 


LITE TIPS FRÅN HEMSIDAN

Måste bara säga hur kul det är att så många som det faktiskt är som skickat in beställningar! Den här t-shirten är den som gått bäst sen jag publicerade hemsidan, så jag lägger ut den här också. Ni är ju fler här än på hemsidan.
250 kronor kostar den, sys i 100% bomull i nästan vilken färg som helst. Passar superbra att ha instoppad i en fin kjol eller midjehöga jeans!
Edit: Texten får du även ändra på om du vill, den nuvarande är ett citat från en låt av bandet Billie the Vision and the dancers.
Beställa kan ni göra via min mail: [email protected]

DAG 6: MIN DAG

00:30 Kommer hem med nattbussen från stan. Går över åkern hem till mig, får snö i skorna.
Äter fil + björnbärssylt och somnar till Harry Potter och Dödsrelikerna på talbok. (I onsdags såg jag förresten Hp på premiären gud så bra)
Vaknar klockan elva, äter söndagsfrukost med mamma, hänger upp en ljusgirlang på staketet utanför vårat hus, dricker te och läser bloggar.
Bokar en resa till stockholm! Om två veckor åker jag ner och bor hos min kusen intill hammarbysjö, shoppar julklappar och fikar. Bäst. Läser en massa stockholms-guider också, och skriver upp bra adresser och sånt.
Syr, mest tråkiga fållar och sånt. Det här har varit en morgonrocksliknande sak som gick till fotknölarna, ursprungligen från Beyond Retro i stockholm. Den blir nog fin att ha i sommar!
17:00 får abstinens efter spelet trainconductor (min pojkvän har skaffat sig en iphone i veckan och det enda jag gör när vi träffas är att spela spel)
Hackar lök. Såhär ser jag ut då, för jag är lite överkänslig mot lök. Lagar potatis och purjosoppa, iallafall.
Lyssnar på min lagamat-lista!
20:00 Dricker kaffe (för sent), jag kommer inte kunna somna ikväll.
23:00 tittar på high fidelity, bra film
Resterande tid fram tills att jag somnar (runt ett kanske) tittar jag på slutet av säsong 6 av house!

PÄLSPÄLSPÄLS

Jag har införskappat två nya pälsar! Gud se mjuka de är.
(drar mitt glamorösa pälspose här på slutet)

21.11.10

Så här såg jag ut igår när jag var på spelkväll med några kompisar!
Kjol: Omsydd, grunden från Bikupan
Linne: Säkert hm
Kofta: Bikupan där med, inhandlades på samma gång
Skor: Vagabond
Skärp: Second Hand

DAG 5: DEFINITIONEN AV KÄRLEK

Kärlek är trygghet, tror jag.
Att behöva vara med varandra.
Det finns Den Första vågen av kärleken, de där första pirrande elektrisitetsfyllda dagarna eller veckorna innan man är säker på hur det blir, och den lugnare, säkrare kärleken man når efter en tid ihop. Båda är bra, båda är nödvändiga. Här är en låt som betyder kärlek för mig.
Jag måste citera boken "jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" nu, eftersom den i sig själv nog är definitionen av kärlek. Läs den.
"till en början finns alltid valet att vara ensam. Sedan blir det inte ett val längre. När slutade det vara ett val? Vad är det i mig som har slutat att välja dig, som istället har flyttat in i dig så att jag måste vara med dig för att kunna vara mig själv?"

DAG 4: MIN PASSION

(Fortsättning på detta inlägg)
Jag måste nog svara sömnad på den här frågan. Eller kärlek, men det är så mycket annat på min trettiodagars-lista som handlar om det så jag skippar det här. Sömnad alltså, något som ni som läser här på min blogg nog vet att jag sysslar en hel del med.
Någonstans i mina unga år började jag tråckla ihop klänningar till mina barbiedockor, mest av tygstumpar jag klippt bort från mammas dukar eller filtar etc. Första gången jag såg bandet Sarek blev jag frälst och sydde matchande sarek-klänningar i brunspräcklig fleece åt mig + min favoritbarbie. Japp, på den vägen var det!
Ett tag sydde jag ingenting alls, men när jag sedan började i högstadiet och hade syslöjd varje vecka blev det mer och mer. Jag har min gudomligt duktiga och peppande sylärare Åsa att tacka för att jag inte tappade intresset, hon var verkligen bäst. Det utvecklades alltså mer och mer och jag började sy upp kläder till mig själv. Jag är i princip helt självlärd inom området, förutom det som min syslöjden gav mig. Nu för tiden syr jag för mitt egna märke Aagard Design och allt som hör därtill. Ni hittar mig och mina kläder på aagarddesign.se! Jag syr just både för eget bruk och till visningar men jag syr även upp plagg på beställning. Det är det roligaste med min hobby, när andra vill bära sådant som jag gjort! Det senaste jag sytt upp var en halloweenkostym bestående av en fullfjädrad outfit till sailor uranus (från sailor moon) Om jag har tur får jag snart lite bilder på hur den såg ut in-action, då lovar jag att ni ska få se!
Det jag tycker så mycket om med just sömnad är att man får bestämma alldeles själv hur allt ska bli. Jag älskar att fullfölja en idé, att ha möjligheten till att egna versioner av plagg jag sett i affärer men som min plånbok inte räcker till, att genomföra sina egna visningar. Att få välja och vraka bland vackra modeller, att få bestämma hur de ska se ut, hår, smink, skor, allt. Att få uppskattningen och uppmärksamheten man får när människor ser vad man åstadkommit.

HÅRFUNDERINGAR

Jag går i allvarliga hårkval just nu! Sedan jag blekte det från svart till brunt i höstas så har det varit fruktansvärt dålig kvalité på det, risigt och omöjligt att få fint. Jag funderar på att klippa mig kort, jag har aldrig haft det kortare än örsnibbslång page, så det skulle vara spännande att testa.
Något i den är stilen, vad tycks?
Inte för kort och inte för slickat, inte för pojkigt heller.

DAG 3: FEM PLUS FEM SAKER

(Fortsättning på detta inlägg)

5 saker jag tycker om med mig själv:
- Att jag är produktiv, om jag ger mig fan på det. Det är det bästa som finns att få jäkligt mycket gjort på kort tid.
- Att jag har haft möjligheten att visa för andra i min omgivning att jag har kunnat förändrats (från någon jag var förr som jag inte tyckte så mycket om)
- Att jag har ett fint och bra förhållande!
- Att jag är rättvis
- Att jag kan låta mig vara "tråkig" och ligga i sängen med min pojkvän en hel dag och titta på tvserier utan att få skuldkänslor och tycka att jag borde ut och festa typ (var så förr nämligen)
5 saker jag inte tycker om med mig själv:
- Att jag lätt blir bitchig och sarkastisk mot folk jag inte gillar (och gillar, och det är ju till och med ännu sämre)
- Att jag har så himla svårt att känna mig helt bekväm bland folk
- Att jag är skoltrött mest hela tiden
- Att jag har svårt att vara glad för andra när det går bra för dom
- Att jag har gjort dumma saker i mitt liv men det gör väl alla. Men speciellt att jag sårat de jag tycker om.

DAG 2: MIN FÖRSTA KÄRLEK

Min första kärlek hette Alexander och ungefär det coolaste mitt trettonåriga jag visste.
Vi gick i samma teatergrupp och hängde i en parkeringshus om kvällarna och rökte te. Jag tyckte mycket om hans familj, och det var nog den jag saknade mest när vi gjorde slut. Något riktigt på riktigt förhållande hade vi nog inte heller, även fast han var väldigt viktig för mig under rätt lång tid. Genom honom fick jag massor med nya kompisar och nytt självförtroende så jag är jäkligt glad av vi träffades. När vi bröt upp var det ganska jobbigt och vi pratade inte med varandra på säkert två år. Nu går vi i samma klass och det funkar hur bra som helst!
Många fina minnen finns det, men det är mest killkompisen Allec jag kommer ihåg, han som jag promenerade med runt om i umeå på kvällarna och åt tofuburgare med i hans lilla lilla lägenhet. Fin!

H&M // VÅR 2011

Titta vad fint hm kommer att bli i vår! Äntligen är alla fransar och nitar borta.
Den bruna långa koftan och den vita vårjackan är himla fina tycker jag, och detsamma den där rödrosa färgen som går igenom allt.

Dessa måste jag verkligen köpa, gud, perfektion!

DAG 1: PRESENTATION AV MIG SJÄLV

Ja, jag heter Amanda och bor i Umeå. Nä jag bor egentligen två mil utanför umeå men det är coolare att bo i stan så what ever. Den mesta av min tid spenderar jag med min pojkvän som jag varit tillsammans med i ungefär ett och ett halvt år. Han är det bästa jag vet på alla sätt och mitt första riktigt 100% fungerande förhållande.
- Jag går andra året på en teaterutbildning och trivs väldigt bra.
- Jag gillar att sy också, och har haft två visningar för mitt egna märke Aagard Design.
- Jag är väldigt tävlinginriktad och blir väldigt lätt bitchig när jag känner mig trängd.
- Jag tycker om att titta på film och spela tv-spel, att fika och shoppa fina saker, och tusen saker till.
- Jag gillar att spara på bilder också, speciellt såna här;


TRETTIO DAGAR AV MIG OCH MITT

Jag hittade en rätt kul blogg-grej nyss (bra för mig som är dålig på att komma på bloggidéer) som jag tänkt prova på de närmaste trettio dagarna. Kopiera listan och gör samma sak på era bloggar om ni har lust!
Dag 01 – Presentation av mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - 5 saker jag tycker om med mig själv respektive inte tycker om
Dag 04 - Min passion
Dag 05 – Definitionen av kärlek
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Åtta saker om mig själv
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - 10 låtar som får jag att känna mig på 10 olika sätt
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 – Min familj
Dag 13 - Min vecka
Dag 14 - Vad som finns i min väska
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Något jag ångrar
Dag 20 – Hur man vinner mitt hjärta
Dag 21 – Vad jag har på mig
Dag 22 - Något som upprör mig
Dag 23 - Något som känns bättre
Dag 24 - Något som får mig att gråta
Dag 25 - Ett bra minne
Dag 26 – Min största rädsla
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Något som jag saknar
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - En sista stund

BLOGGTIPS

Här får ni några av de bloggar jag läser mest just nu. Och hörni, ärligt talat är det väl roligast att läsa bloggar där ägarna är snygga som stryk?
Har ni några tips på fina/bra/jobbiga/snygga bloggar så tipsa mig!

14.11.10

Rensar foton, kategoriserar, städar, rensar upp. Det blir mörkt innan jag ens hinner fatta att det är morgon. Är redan trött på vintern.
Saker jag vill ha just nu;
En resa till Göteborg med min pojkvän.
Peace&love i borlänge, med bra stämmning, folk och musik.
Mod och tillåtelse till en tatuering
En mjuk och fin kattunge som kan bo i min säng.

FJORTONDE NOVEMBER, TVÅTUSENTIO.

 

Ikväll lyssnar jag på det här (klick)

 


VIVRE SA VIE GODARD

Franskt sextiotal med fina frisyrer och kappor, här hittar ni trailern.

Kakurenbo

Jag ser massor av film just nu! Bra grej att göra när det är mörkt och jobbigt, helst tillsammans med någon.
Häromdagen såg jag animen Kakurenbo som jag för första gången såg på ett animemaraton när jag var tolv. Lite nostalgi sådär. Jäkligt bra och läskig är den, och är ett bra alternativ till långa serier på 100 avsintt när man vill se anime. Se den!


FINT FRÅN MONKI

Vill kunna spendera några hundra på Monki snart! Den beigea bh´n har jag redan, den är riktigt fin men inget man kan använda varje dag. Har aldrig kunnat vänja min vid bygellösa underkläder tyvärr.
De svarta sammetsklackarna skulle jag nog köpa om rosetten inte var där, undrar om man på något sätt kan ta av den utan att det blir förstört. Ridbyxorna till höger provade jag också, dock passade de dåligt på mig. Men fina!

HER MORNING ELEGANCE


CISV-FILMEN!

Jag hittade nyss en video som några av mina kompisar har gjort tillsammans för att göra reklam för CISV.
CISV är en typ av ideell fredsorganisation som finns över hela världen. Kanske är till och med några av er medlemmar? Jag är inte själv medlem, men jag känner många som är det.
Jag är i alla fall med några sekunder i filmen, och detsamma är min visning från fashion weekend! Desutom är det en rätt kul film som visar upp min stads fina sidor <3 Kolla in den om ni har lust!
Det är My Starbrink som filmat och redigerat om jag inte minns fel.

TO BE ALONE WITH YOU, ONCE AGAIN

Jag ryser fortfarande totalt när jag hör den här låten. Klicka på bilden och lyssna.
Förresten kan ni få hela min lista med mysig rys-musik, den är bra att lyssna på när det är kväll och så.

09.10.10

Häromdagen var jag på nolialoppis och fyndade en orange kjol jag kommer att använda varje dag resten av vintern. T-shirten är sydd av modell som billie-tröjan och av det tyget jag fyndade förra veckan.
Västen är min mammas!

08.10.10


04.11.10

I onsdags hade jag den roligaste kvällen på jäkligt länge, och gud vad jag faktiskt saknat att träffa folk! Jag satt i en massa timmar i en rökig liten lägenhet i centrum, och var ett tag på corona men där var musiken för dålig och gästerna för unga så vi gick ganska direkt. Men människorna jag var med är några av de trevligaste jag vet, speciellt Kasper för han är så bra. Är peppad på livet av och till, längtar till en massa olika saker. Imorgon åker jag + pojkvän till min stuga för att grilla äpplen och titta på film, och sedan väntar en klassfest med min klass som är så himla bra.
Förövrigt så är den här tröjan det enda jag har på mig nuförtiden. Så. Skön. Jag köpte den i monki/weekdaytältet på trästocks i somras för omkring 2 eller 3 guldpengar.

TYGFYND OCH SÅ

Häromdagen fyndade jag en bit superfint stuvtyg i grått/rosa/turkost som ni snart får se var det blir av. Det svarta köpte jag till att täcka över fönster och så hemma i mitt hus under halloween, men det ska också bli någonting snart! Syglädjen är tillbaka och det är bäst.
måste dock;
1, måste köpa nya knivar till overlocken
2, köpa mig en riktig tygsax

JAG UNDER HALLOWEEN

Såhär såg jag ut! Tonvis med lim i ögonbrynen, nästan hela min burk med dyr concealer plus en massa läppglans både runt ögonen, på läpparna och i pannan. Det var första gången jag hade linser på mig också! Fruktansvärt obehagligt att sätta in, ursh.

HALLOWEEN

Här är lite bilder från när jag styrde fest under halloween! Jag och min pojkvän ägnade två dagar åt tillfixning av mitt hus men tyvär så blev det bara bilder på våra gäster. Men jag lovar att det var sjukt fint.

INTE ROLIGT ALLS

Mina absoluta favorit favorit favorit jeans har gått sönder! Jag äger inga andra! Panik och ångest och skrik!
De är från cheapmonday men dom har slutat sälja just den här modellen och jag kan inte ha något annat! Jag har provat tusen andra jeans men min kropp funkar inte i lågt skurna/ej stuprör osv osv. Varför säljer inte cheapmonday bra jeans längre?? Det jag söker: Midjehöga (ej extremhöga eller halvhöga) mellanblå, stuprör. Superenkel modell utan konstiga tvättar och så. Varför finns det inte??? Kan man kanske försöka sig på jeans från ett annat märke än cheap monday???? Det känns konstigt. Imorgon ska jag till den enda affären i Umeå som säljer CM och leta igenom alla travar som finns. Önska mig lycka till.

MÅNDAG

Idag har jag städat hela huset efter en stor halloweenfest, helgmyst med min pojkvän, sytt och tittat på mängder av house-avsnitt. Så roligt (läs extremt bäst och mysigt enligt min mening) kommer resten av mitt höstlov att vara. Dock så ska jag lana tv-spel med kasper på onsdag och på kvällen ska vi gå på klubb!

DET BÄSTA JAG VET