28 AUGUSTI, 2012

HEJ jag har inget internet, eller rättare sagt, ingen dator just nu för jag glömde min laddare på Åsa hos Benjamin. Jag har det iallafall fint som snus och imorgon börjar min första textillektion! Äter mest mariekex och stora frukostbuféer. Ikväll; baka bröd och titta på DALLAS
 
Ps har också sett feta djur på Kolmården!!!
 
xoxo

HEJDÅ UMEYO! Nu flyttar jag till södern!!!

En morgon jag vaknade med fett sniggt hår.
 
Och btw, NU ÅKER FLYTTAR JAG FRÅN UMEÅ!! Nästa gång jag hör av mig på internet kommer jag alltså befinna mig i skåneland ute i skogen typ. Förhoppningsvis vid gott mod. Ses nästa sommar, tjoho!!!

21 AUGUSTI, 2012

 
+ Idag var fin men lite sorglig! Var i stan och sa hejdå till både Umeyo och vänner. Först carbonaralunch (såklart) med Kasper då jag fick detta kort med en mystisk adress som inte fungerar för Karres handstil är semt! Sedan ett adjö till café station med Isak och Axel, och avslutade kvällen med att träffa bästa Petter. Känns fortfarande skummaste nånsin att inte åka tillbaka till Midde utan flytta 90 mil söderut istället. Hujja.
 
+ Letade (efter Elmers tips) upp serien om Skivvärlden på bibblan och läste det första kapitlerna i en av de sjukt skumma böckerna. Gillart! En värld som svävar på en enorm sköldpadda och lite elefanter typ.
 
Angående skillnaden mellan häxor och trollkarlar, tyckte det var bra.
"Häxor är något helt annat. Det är magi ur marken, inte ur jorden, och män har aldrig kunnat få grepp om den" 
 
+ Har börjat se nyversionen av Dallas med mamma!!! Dallas <3 Lyssna på världen bästa introlåt här: Dallas – Dallas
 
+ Är växelvis skitglad över att få dra från umeå, växelvis grinfärdig för att jag kommer att sakna mina grabbar så jävulskt mycket.

En liten sommarfilm, ba sådär

 
Klippte ihop lite filmsnuttar från sommaren, blogg.se bråkar så ni får klicka på länken så kan ni se den på tuben istället!
 
http://www.youtube.com/watch?v=3QB0qhNnE9k&feature=youtu.be
 

20 AUGUSTI, 2012

 
+ Och jag fortsätter att stalka gamla och nya gamlebybor (tack sandra), kikar på bilder på huskatten och packar in de sista lådorna i släpvagnen. Två dagar kvar.
 
+ Målar ramar, speglar och anslagstavlor svartsvartsvart och skriver ut illustrationer för att jag är för fattig för att köpa riktiga.
 
+ Hittat mig lite ny hiphop igen, som detta; Aesop Rock – Daylight
 

URKULT!

 
Var ju på urkult också! Bäst som vanligt, med extra mycket pannkakor, chai och electro.

19 AUGUSTI, 2012

 
Det har varit rätt mycket kaos i liljansläggan den senaste veckan, med en ankommande flytt för de båda invånarna. Benjamin flyttade i tisdags och nu är jag hemma i Vännäs för att försöka prega ner mitt liv i några få kartonger som ska rymmas på lika få kvadrat. 
 
Men rätt glad är jag! Känns såklart asläskigt också, jag vet inte hur skolan ser ut eller är eller vad jag ens ska få lära mig eller om jag kommer att få någon bra vän men på samma gång är jag så galet taggad på att få rå om mig själv sådär till 100% Jag kommer inte känna en kotte där nere! AKrfgrhrg. Lite ledsen över att inte få träffa dom jag vill träffa också menmen. I torsdags åt jag hejdåmiddag med Isak på Rost och tittade på Predator, och till veckan ska jag träffa både Karre och Petter för ännu mer hejdå!
 
Grejer jag gör; läste tex ut den sista Murakamiboken nyss, vet inte riktigt vad man nu ska läsa?? Ska försöka mig på att ta mig tillbaka till Fantasyträsken jag satt fast i under högstadiet tror jag.
 
Packarpackarpackar. Vad ska man ha med sig??? Inte vet jag. Svåraste är att inte ta med exakt alla tyger jag samlat på mig genom åren, åh.
 
Sytt en kudde, i brist på riktigt kattsällskap i höst! 
 
Och packar ännu lite mer. Plus att jag håller på att ladda ner ungefär alla serier jag kan komma på för man kommer inte kunna använda torrentsidor på min skola, huvva. Bäst att bunkra upp.
 

Det fantastiska med modern teknik

 
Ser just nu på way out wests livestreaming av Mogwais konsert där. Åh så bra det är, damn. 
 
 
Plus att det ikväll blir Odd Future!! Monstertaggen. Tyler och allt.
 

Nytt! Både bloggkläder och bloggidéer.

 
 
+ Kolla vilka massa ändringar jag har gjort på bloggiz! Pallar inte längre att bara ha afterglowbloggen som någon slags tjusig fancy grej så jag slår ihop min hippa blogg med min töntiga vardagsblogg tjoho!
 
+ Lite saker jag gjort på sista tiden: En tecknad Tali vas Normandy, jag och min bf en kväll, nya mass effect 3 som damp ner i vår brevlåda, och så en ny dödsskön randig tröja.
 
+ På tisdag flyttar min tidigare nämnda bf till Katrineholm och då flyttar jag hem till vännäs en vecka för att packa ihop mitt liv i flyttkartonger. Sen följer jag med söderut och flyttar in i ett litet internatrum på tolv kvadratmeter, precis vid havet i en liten skitby vid namn Gamleby! Vet nada om skolan eller boendet eller någonting men vafan. Man ska väl leva lite. Ska även spendera sista veckan med lite avskedsumgänge med en del viktiga personer jag kommer sakna sönder. Puss!
 
+ Just nu är massa jag känner på way out west, och imorgon har jag önskat mig ett telefonsamtal från Odd futures spelning. Mmmm...
 

08 AUGUSTI, 2012

 
Feta grejer jag skaffade mig i Danmark. Om två veckor flyttar jag! Crazylife. Kände att jag var i behov av lite allmänna fina muggar, spidermanlakan och spejsiga thight typ.