Januari - April, 2012


 
Januari
Firade nyåret hemma hos Birve, i tjusig egensydd rygglös klänning, började leta kostym på Umeås alla secondhandbutiker tillsammans med min kostymgrupp, repade och spenderade några dagar ute vid havet i min stuga.
 

 
Februari
På lovet kom Benjamin hem och vi gick på Umefolk där jag jobbade som volontär och pressade gratis semlor. Sedan var jag kostymöransvarig på en filminspelning som borde vara klar snart?? Snigga skådisar, blod och motorsågar iaf. Jag fotade bilden till affischen inför En vampyrhistoria, och så gick jag på hemmafest i jessicas gamla lägenhet (ovanligt tillsnofsad). På morgonen var det världen jäkla väder ute! MMMåh februari är bäst.
 

 
Mars
Bästa månaden!! Vi dödsrepade, åkte till norrlandsoperan och sista-minuten-fixade, hamnade i tidningen och HADE PREMIÄR!!! ENORM SUCCE! Nä men åh vi fick verkligen så himla bra respons, och det var så jävla bra att äntligen få visa midgård att teaterlinjen är fet! Vi fick till och med igång en stor upprörd disskution om huruvida vi använt riktigt grisblod i vår pjäs. Det hade vi då inte men hehe det var kul att folk reagerade så hårt.
 
 
April
Efter den sista föreställningen hade vi storslagen avslutningsfest av projektet i Mickes lägga! AH så fet den kvällen var alltså. Några dagar efteråt styrde jag och Ella middag och råkade sätta eld på micron. Hanterade det hela oväntat bra dock och slängde ut den på balkongen!! En annan kväll hade vi middag igen och jag lagade citronpasta. Var fierce, fick hem min studentmössa och åkte till Stockholm för att träffa Johan och köpa min balklänning på Beyond Retro. Fick hem en beställning från redbubble också, och min feta fallouttröja. Picknickade lite också. Som avslut på månaden blev det lunch hemma hos Matilda och middag hemma hos Kasper! Bra månad!

Bästa mellandagsköpet

FUCKING CHROMED GARBAGE CAN
 
Dagens fråga: what chic are you?
 
 

25 december, 2012

 
Hemma i Umeå igen och det känns asbra och askonstigt och rätt och fel. Firar jul i vännäs (med 64 000 yen i kassan), firar evelinas födelsedag i stan och planerar hemvändarfest, nyår, och samboliv.
 
Ikväll är B i skellefteå och jag chillar sönder i lägenheten hela dagen tillsammans med världens bästa trognaste vän Meredith Grey! Ikväll ska jag dock till Evve och äta middag med le couple och senare är det Folkets bas!! Minns förra året när återvändarfesten var, då skulle jag och Karre åka taxi någonstans (why??) och snackade med chaffören om hur mycket skit och folk det är när alla kommer hem till Umeå från allehanda städer. Well im of bai.

19 december, 2012

Ser ut såhär ibland. Fixad och tjusig och grejor.
Fast mest som till höger, med för lite sömn i kroppen och dålig produktivitet.


Just nu: kollar igenom alla gamla säsonger av Greys Anatomy. MMmm bästa på länge. Lär mig viktiga saker, som att man ska baka ióändligt mycket när man är ledsen och att tjejer alltid suger.
 
Lyxshoppar på ica :D :D :D
 
Slår in paket!! Jultaggen alltså.
 
Igår sydde jag klart första dräktlagret till Tali!!!!
 
Var och såg the Hobbit i helgen också, trodde aldrig att dvärgar skulle vara min grej men Thorin Oakenshield alltså. Damn vilken man.
 
+ var på asastor loppis och fyndade stephen king böcker för en tia styck
 
Nu: sista veckan och imorgon är det julavslutning och JULBORT OMNOMNOMN. Ikväll kommer B hit och i detta nu håller jag på att ladda ner DISTRICT 9 SOM JAG TAGGAT ASLÄNGE. På fredag är jag hemma i ume åigen och domedagsfestar på verket med Kasper och Isak. Woopwoop!

Jag suger


Alltså ååh jag är en sån pussy när det kommer till att ringa folk. Speciellt om jobb. Uhhghghg. Har dock varit asduktig idag och ringt runt lite i Umeå inför sommaren. Dock fortfarande hemskt. Uuh.

Snöig brud fast rätt taggad ändå

 
 
Promenerade in till gamlebys post idag i dödens snöstorm, ye. Blev skrattat åt av några gubbar fast massa cosplaytyg rikare!! Började konstruera mönstret till Talis dräkt idag, massa strul i och med att det består av så många olika delar och ska vara såpass zexy och thight. Mmmh blir nog episkt i sinom tid.
 
Har försökt planera mitt lov idag också men åh det är svårt att fixa allt så att alla blir nöjda. Vill inte behöva stressa runt men finns fortfarande en massa man måste träffa och fira jul och festa med och allt. Åh. Känns iaf bra att få klaga lite över att jag ska träffa mina bezt friendz om 1.5 vecka. Yeeeh.

09 december, 2012

 
 
 
 
 
Har varit äckelsjuk i en vecka men idag kom jag iaf hem till gamleby igen! Rätt skönt faktsikt konstigt nog! Åkommer just nu:
- kan ej prata pga förkylningshals
- dunderblåmärke på knäat
- ryggont!! kära 90 säng, jag är så less på dig nu
 
 
När jag satt på bussen hem möttes jag att ett taggad sms från Karre och detta!!!! EPISKT!!! Telefonade lite också och taggade upp jullvet och åhh det kommer bli så kul. Klubb på verket och homecomingfest över juldagarna och mmmm. Livet. 
 
Denna vecka ska jag ta tag i resten av livet dock. Typ skolsökningar och att dusha. Mhm.

06 november, 2012

 
+ Legat med feber och tio kilo ondhet i halsen nu i några dagar, fast med fable 3 och massa snö iaf
 
+ Det blev visst så att hela stockholm låg nere igår, med flyg inställda och tågförbindelser och allt vad det heter. Fastnade här ute i obyggden med min feber, framtidsångest och pojkvänshångel. Inte allt för illa. 
 
+ Hej Umeyo jag vill hem till dig igen! Känn som att jag bara stressade mig igenom förra höstlovet, så mycket att jag knappt hann träffa någon. Hade desutom den där kluriga känslan av att till hälften vara borta, till hälften där mer än någonsin. Vill fira fint nyår, träffa mina grabbar och fira familjejul. Sådeså. Gå på hemvändarfest och dricka öl och vara på haga och mmmm. Yes.
 
+ Varför får man inte lära sig vettiga saker i grundskolan?? Som att handla med aktier och skaffa en lägenhet i en annan stad. Hur gör man??? Ingen vet. 
 
+ Det blir iaf på lovet, lägenhetsfix och sommarjobbssökande. Har ack så svårt att ta tag i sånt där stort och svårt men det är ju så pass roligt på samma gång så det är värt det. 
 
+ Förresten, nu är det 4 månader, 3 veckor och 4 dagar tills jag är i Japan.

04 december, 2012

 
Helg igen, caféfrukostdejt, slutstriden i masseffect och sen en asstor förkyldning. Men bättre att vara sjuk men bra sällskap än all alone i tomma gamleby. Ps. dundervintern kom ju häromdagen också. Nu är det centimeterstora snöflingor och 13 grader kallt!!