29 april, 2013

Funderar på framtid. Har en liten pockande tanke på att fucka svenska högskolor och åka till Japan och plugga något töntigt nästa år eller så, har insett att den utbildning jag helst vill gå här hemma kommer kosta mig 300 000 kronor, tjoho! Om två veckor får jag svar från tillskärarakademin om jag går vidare till en provdag men det spelar ändå inte så stor roll för jag flyttar nog ändå ett år eller så till Göteborg. Universitet kanske, jobba eventuellt. Ingen vet. Men alltså åh jag skulle absolut kunna tänka mig att bo ett år i Tokyo eller Osaka och plugga manga eller japanska eller sömnad eller bara nånting. GFgdthykhjgkbkh.
 
Men, det närmaste; ÄNTLIGEN FLYTTA HEM TILL UMEÅ IGEN ÖVER SOMMAREN!!  Bo i världens bästa lägenhet, dricka öl på balkongen, på uteserveringar, kunna ringa nån och säga hej jag har popcorn och film ska vi hänga?, och bara få gå runt i bästa stan. I miss U so much Umeyoooo.

TOKYO, DEL 2
TOKYO, DEL 1

 
Storstad-stad, neon, höga höghus, äta mat, äta glass, äta crepes, leva livet. Här kommer den första högen med bilder från vår Tokyoresa! Det är som svårt att beskriva allt coolt vi har gjort så det kommer en typ av guide/tips/lista på feta saker på ett tag där jag skriver lite mer ingående om ställen vi var på som var tuffa. Tills dess, massamassa bilder och kanske en film! puss