29 januari, 2013

I fredags åkte jag och B till Stockholm! Vi var taggade för vi skulle på...
 
Naturhistoriska!! Aaaah jag hade aldrig varit där och det var så episkt coolt. Blåvalsskellet (!!!) och hundratals uppstoppade sjuka/fina/läskiga djur.

Det var en specialutställning med världens coolaste grej; djuphavsfiskar. Monsterfiskar!!! Och dinosaurier såklart, en T-rex bara sådär liksom.
 
Vi hade världens finaste guide, en ung kille som pluggade till marinbiolog och var supernervös men sa att om vi ville kunde vi fråga honom om fjällrävar för det var hans favoritdjur <3 Plus att han hetter Gusten. GUSTEN!! Asbra namn.
 
Vi åkte massa tunnelbana, och åt massa mat.
 
Åt dyr men fet middag med grillad lax och så gick vi på Django, aaah fet film. Seren.
 
Hittade ett stort asiatisk supermarket också, i hötorgets tunnelbanestation. Bästa! Köpte äckligt men coolt bubble tea och lite burkar men saker jag inte vågat smakat än..
 
Det var den helgen. Nu är jag tillbaka i Gamleby och vi har börjat planera upp vår slutvisning (som kommer vara två dagar efter att jag kommer hem från Japan haha) och så har arbetsproverna inför sökningarna kommit ut, så jag sitter och stressar mest. Urshhhk. Plus jobbstressen, hitta-lägga-i-gbg-sstressen och lite resfeber inför tokyo som är om fakking två månader nu. NU ska jag och Kath till gymmet, yeh.

CRAZY AND BITCHY!!!

Haha som jag hoppats fick jag ju bästa kommentaren på tidigare inlägg. Kollde denna videon, bezt!!!
 
Nämen när sa jag att jag inte är bitchig?? Fråga alla mina friends, jag är asdryg! Och "jättebrudig" också <3 Men jag tror att det är lite så att när man är med sig själv dygnet runt så blir det nog lätt så att man vill ha lite balans. Att inte späda på sin girlyness på fritiden utan hålla sig med folk som inte är så lika en själv. Är inte det rätt naturlig? Fatta tråkigt livet skulle bli annars!
 
 
PS har även längtat och sökt och saknat en tjejbästis sen jag var liten!!! Vill absolut ha en fet brud i mitt liv men har ännu inte hittat nån som jag passar ihop med lika bra som med andra grabbar i fråga. Finns du där ute?? Plz kom hit till mig puss <3

23 januari, 2012

 
Blir förevigt påmind om varför jag har haft grabbars som bästa vänner sen jag var tretton bast.
 
- Den skvaller/skitsnackskulturen som en del (många) brudar håller sig med har jag i princip aldrig sett hos killar. Vet inte vad det beror på att tjejer älskar att prata så mycket strunt?? Om killar, om sig själva, om anda tjejer, om sina vänner, om sina bekanta, om sin familj.
- Man är fan alltid bra i killars ögon. En brud kan vara ens vän men i hemlighet skratta högt och elakt skadeglatt, titta snett och jämnföra utseende till världens ände. Dubbla personligheter är poppis! Att prata bakom ens rygg och aldrig klara av att konfrontera sällar sig också till den lista. Enligt mina upplevelser i mitt tjugoåriga liv är grabbar generellt bättre på att säga saker rent ut, säga till när man är jävlig och bli motiverat sårade/arga/whatsoever. Långsintheten finns inte där, och för mig känns det som att gillandet är mer genuint typ. Dunno. Jag känner kanske tre fyra tjejer som inte fuckar upp sådär.
- Det är oftast lättare att lita på att grabbar inte berättar vidare information
- Tjejer kan fan inte chilla ordentligt
- Stultsats: Grabbar äger :C Jag saknar mina grabbar :C

21 januari, 2013

Haha alltså livet är roligt. Vem skulle kunna tro att jag skulle bli en sån där brud som längtade efter träning? Saker jag har kommit på efter tre veckor med 3-4pass/vecka
 
- Beyoncé är lätt den bästa musiken att träna till! Eller någon annan brud som är sexig och har fet röst och snygg kropp som man kan tagga till med.
- PAR PÅ GYMMET. GULLGULL.
- Har köpt assmå men ändock heta hotpant = att man känner sig snygg när man tränar = man blir mer taggad hoho woopwoop
- Ringlat mig in på fitspo-blogg stigen!!! Åh aah uuh det är så kul hur en del är så översatsiga och nästan driver med sig själva. Typ postar bilder som detta;
 

09 januari, 2012

+ Yo Umeyo det är vår i Småland nu. Idag promenerade jag i vårjacka brevid smältande snö och massa plusgrader. I januari. Kan nog klara av resten av denna termin tror jag!
 
+ Idag ska jag till gamlebys gym och köpa månadskort hehe woho har inte rört en enada träningsmaskin in my life
 
+ Längtar efter att mina böcker ska komma från adlibris nuu.
 
+ Katrineholm i helgen!

Saker jag stör mig på just nu

+ Jag hatar att gå in på Lush´s butiker. Hatar! Inte på grund av de grymma produkterna utan för att personalen, utan undantag, alltid är extremt extremt på en och övervänliga och hjärtliga. Vet inte om det är bittra jag det är fel på men jesus! Man kan inte ens klämma lite på en shampooflaska utan att de ska kasta sig över en som gamar och skrika om vilken hårtyp man har och om man inte sett deras nya fantastiska erbjudande!?!? Blir rädd varje gång.
 
+ Särskrivning. Efter att i många år umgåtts med språkfaschister så gör det verkligen ont i hjärtat på mig när jag läser en text innehållande särskrivningar. Ofta finns det till och med flera!!! Ser man det liksom inte?? Bryr man sig inte??? Är man generellt bättre på svenska språket i norr eller har det med att göra att södra sverige egentligen är danskt? Ja det är inte lätt att veta...
 
+ Uppdateringar från Spotify på mobilen!! Såfort någon lagt till en låt så poppar det upp. Ibland flera gånger i rad!! Just nu är det sandra beijer som sitter och taggar sönder sina listor, hjälp.

06 januari, 2013

 
+ Har firat nyår med middag, tjusigt hår, bussfärd, umedalen, raketer på stan och en källarlokal på östermalm.
+ Beställer böcker som kommer räcka resten av året, William Gibson, Stephen King och Murakami återigen.
+ Organiserar upp ett lite hårdare yogaschema! 
+ Åh längtar efter att scrolla mitt kära internet ensam på mitt rum mmmmmh ensamtiiiid
+ Inget artificiellt socker fram tills japanresan! Spännande!
+ Äntligen taggad på att sy igen, och med lite tusenkronorstyg rikare är jag redo för folkis igen
+ Strukturerar upp allt jag måste lära mig inför sökningarna i April, det är fan dags
+ Och ja hejdå Umeå nu åker jag tillbaka till Småland igen! Ses igen på Umefolk i februari.

Maj - Augusti, 2012

 
Maj
Började månaden med att fira valborg hemma hos jenny tillsammans med jessica, isak och kasper, och sedan demonsrera som vanligt dagen efter. Sedan åkte jag och min klass till Luleå och spelade upp vår pjäs på norrbottensteatern i tävlingen Länk. Vi spelade mot en hel hög andra duktiga och mindre duktiga teatergrupper och hade så sjuktjäklakul åh. Sedan hann jag med lite Linköpingsvistelse, att äta glass på apberget med Ella och sen fick vi reda på att VI FUCKING VANN!! Vi hade gått vidare och hejhå var det dags att åka ner till stockholm igen för att göra vår sista framförande på Riksteatern. Framför författare och översättare och hela köret. Nervöst men galet och stockholm var världens bästa vårigaste plats. Sedan sa vi hejdå till vår Vampyrberättelse och åkte sorgset hem till Umeå igen. 
 
 
Juni
Bästa månaden!! Vi chillade mest, Benjamin flyttade hem igen och jag gick på balen tillsammans med världens bästa tjusigaste Tim! Vi körde cabriolet och jag hade prinsessklänning på mig. Åååh balen. Och så tog vi ju studenten! Champagnefrukost i Matildas trädgård och så störtregn genom stan. Resten av månaden hängde jag mest hos folk och åt frukost på balkongen. LÄNGTAR SÅ TILL JUNI IGEN ÅHH.
 
 
Augusti
Här hände inte så jättemycket, vi åkte till Urkult (asbra som vanligt) bodde ovanpå lera och dansade techno. Sedan kom vi tillbaka till Umeå och upptäckte att vi tappat nyckeln, ringde securitas och hade en lång ångestdag innan vi kunde ta oss in i läggan igen. Sedan sa jag hejdå till alla och flyttade till Småland för att gå på folkhögskola.