ASTRONAUTMODE

Jag sitter just nu i skolans cafeteria som tittar på en film men en väldigt fin kille vid namn Philip Warkander som är doktorand i modevetenskap. (Jag jobbar på mitt sextiotalsarbete om rymdmode alltså) Han pratar om rymdmode, både från rymd till mode, men också från mode till rymd, alltså modetips för astronauter. Helkul.
Nä men på riktigt, mask och kostym är världens bästa ämne, någonsin.

Kommentarer
Postat av: Mia

fiint! ^^

2010-04-26 @ 10:25:19
Postat av: Minus

Hej Amanda.



Vet du hur dåligt det är att väga 95kg?

Vet du hur svårt det är att sluta med tex läsk när man är sockerberoende?

Vet du hur svårt det är att hitta motivationen att sätta igång med att gå ner så mycket som 40kg?

Vet du hur svårt det är att hålla den motivationen uppe?



Jag vet att lightprodukter inte är speciellt bra, nej, självklart. MEN jag vet också att ifall jag inte fick unna mig ett glas cola light eller fun light ibland, så skulle jag istället dricka cola eller bob jordgubbssaft. Jag prioriterar. Jag har nu valt att försöka sluta med sådant och gå ner i vikt, därför dricker jag istället tex. cola light. Det är ju också viss skillnad på att dricka en flaska cola light om dagen och 1-2 glas på helgen.

Jag måste ta allt steg för steg och förhoppningsvis har jag gått ner 40kg tillslut och då kan jag tänka på andra dåliga saker.



Dessutom tycker jag att man kan få ha någon last. Jag röker inte, snusar inte, tar inte droger, dricker inte alkohol osv. Lite cola light ska nog gå bra att dricka serru!

2010-04-26 @ 11:25:06
URL: http://minus40kilo.bloggplatsen.se
Postat av: Minus

Det beror ju som sagt på vad man prioriterar :)

2010-04-26 @ 13:16:56
URL: http://minus40kilo.bloggplatsen.se



Namn:

E-postadress:

Blogg: