Du är det där jag aldrig ser- Du verkar rädd.
- Det är jag.
- För vad?
- Det mesta. Mest för all denna evighet. Att det svindlar.
Jag vill inte vara här men jag är rädd att jag går i bitar om jag flyr.

Det skakar om jag andasPeace and love - times flies


Jag ska väl försöka mig på att sammanfatta peaceandlove veckan!
Läget just nu är att jag sitter ganska isolerad i en stad i norge och spenderar dagarna med att tycka synd om mig själv, vara saknig, känna mig efterhängsen och allmänt dryg, lyssna på laakso dagarna i ända och vilja hemhemhem.
Men, veckan alltså!

Lördag 20 juni

Hela dagen bestod av att jag och sofia satt i baksätet på våran blåa bil och kikade film och sov och sånt där som kallas uppladdnig. På kvällen ankom vi till borlänge och föll nästan direkt ner i våra sängar och orkade mest ingenting förutom att slökolla på mtv.

Söndag 21 juni

Vi gick i kanske två timmar och försökte finna vägen till peaceandlove området, men ikket. Det var stekande hett, och jag hade mest hemmlängtan hela tiden.

Måndag 23 juni

Linnea kom! och vi fick skjuts ner till biljettfixarkøn. Efter ett tag insåg vi att vi faktiskt stod i helt fel kö, och fick vända om. Festivalbanden fick vi iallafall, och sedan bar det av in på området. Eller, vi satt i skuggan ett långt tag innan och var förbannadde över att de satans vakterna inte hade vett nog att se till att området var klart i tid. Nåväl, vi tog oss in till slut. Jag började storshoppa direkt, och är nu ganska mycket fattigare.
Senare på eftermiddagen kollade vi på drömteaterinprovisation som var riktigt riktigt bra (det kommer vides senare)

Något av det bästa var att jag fick träffa Johan igen. Likadan som alltid, lika kort, lika söt, och med samma lilla stockholmska. Så fin så fin.
Jag satt några timmar under natten med dom där stockholmarna och hade det fint.
Det var lite märkligt att för första gången på två år träffa någon som faktiskt betydde mycket då, förut. Men fint och bra och det var mysigt att få tillbaka av det som en gång var.
Återförenade till slut.

Tisdag 23 juni

Låg jag hemma i feber och förkylning och hatade allt och alla och ville bara hem.

Onsdag 24 juni

Fortsatte jag att vara riktigt sjuk, men fick iallafall kika igenom Sofias filmer på hennes totalbästa bärbara dvdspelare. Wonderful.

Torsdag 25juni

Var jag frisk! Festrivalen var igång på riktigt och vi checkade p3sommarsession på tropicoscenen och lyssnade på promoe. Nu äntligen kom den där underbara festivalkänslan jag saknat så otroligt länge, och det var fantastisk.
Jag satt i värmen och köade till lasses första konsert på en soptunna, hamnade längst fram på thåströms konsert, såg slutet av lykke li, kleerup, och hela tiden var allt översållat med den där peppade hålligångkänslan som är den bästa som finns. Den absoluta bästa som finns.

En sak som jag måste nämna är att jag träffade min absoluta drömkille, wihooo.
Eller nästan iallafall. Han hade stilen, och han hade utseendet. Och han hade framförallt musiken.
En kille som går runt i töntklädsel och som säger "broder daniel är våra liv, visst är det då?" liksom. Jag måste ju få dreggla...

Bästa artisten:
1, Lars Winnerbäck
2, Thåström
3, Lykke li
Bästa live: 
Tråströms flaxande och ljusshow inkluderat med att hans musik är fantastikt gjorde honom absolut till den bästa liveakten under torsdagen.
Sämsta artisten:
Mötley crüe
Största besvikelsen:
Lasses akustiska var inte så bra som jag ville att den skulle vara, tyvär.
Favoritoutfiten: 
L U D V I G

Fredag 26 juni

Vi åkte in till området, och jag träffade linneas vänner Jojjo och sissi, och herregud. Den där jojjo var verkligen vacker!
Nog om det, artisterna var det ja. Jag lyssnade nær parken spelade, men blev avbryten när brandlarmet plötsligt började. Konserten avbröts, men det var lika bra för min del, för snabbtsnabbt sprang jag tillbaka in till centrum och letade upp ett litet litet cafè kallat cafè peace and love. Där satt redan sofia och linnèa och snart, herregud snart.

Några minuter senare kliver Lasse Lindh upp på en lilla lilla scenen, ler mot oss, ler mot mig, och började.
Och allt kom tillbaka till mig. Jag som är så äckligt lättrörd. Men det är verkligen speciellt att vara nära den musiken man älskar så högt så högt. Lasse lindh är höst för mig. Det är den där tiden, det är när det där mörkret kom tillbaka. Jag som är allergisk før det som jag säger. Mörker och jag fungerar inte.
Men tillbaka. Just då var det ljust det var lyckligt och det var starkt.
Att lasse lindh är så fantastisk med sina fans visste jag inte, men åh det är han. Verkligen. Efteråt ville han ha kramar och jag fick lassesvett över hela mig och det var fantastiskt. Jag hörde de som pratade med honom, att han hade gjort så mycket för dem, för deras liv, att han var så stora minnen för dem. Just då var ett sånt där ögonblick när jag verkligen ville säga någonting, någonting äkta och på riktigt, men nej. Såklart gick det inte. Men det räckte egentligen med bara det där. Utanför stod en hel hop med folk som inte kunnat komma in, det var bara några få som fick plats inne i cafèt. Så han ställde sig ute och spelade Ingen vind kan blåsa omkull oss nu och "sjung med nu! sjung med!" ropade han till oss. Log.
Autografer fick vi, mer kramar och sedan satte vi oss och fick lite småsammanbrott på trottoaren.
Det absoluta bästa.

Jag såg Erik hassle, jag såg Pete Dorothy, vilket var ganska tråkig. En liten snutt av babyshambles också. Tråkigare.
Men sedan, att sitta vid Eldoradoscenen och vänta. Väntaväntavänta. Lasse. Lasses rockkonsert. Vad finns det att säga? Den var riktigt riktigt mäktig. Dock så var det lite dramatik! Alltid spännande...
Under en av extranlåtarna råkade jag svimma, bärdes bort och vaknade sedan i sjukvårdstältet. Det var ganska obehagligt, hela kroppen blev liksom fylld av kolsyra och ganska mycket hyperventilering. Urshfy.

Bästa artisten:
1, Lars W
2, Lasse lindh
3, Parken
Bästa live: 
Lasse lindh, absolut
Sämsta artisten:
Babyshambles
Största besvikelsen:
Mandodiao var tråkiga, men jag ringde iallafall emma.
Favoritoutfiten: 
Lasse lindhs gitarrist

Lördag 27 juni

Laakso laakso laakso laakso och lite slagsmålsklubben. Eller mycket. Smks publik var den härligaste jag varit med om, absolut. Nær sponsored by destiny spelades trodde jag lite att jag och herman och hampus skulle dö lite.
Men, vi överlevde. Sedan såg vi slutet av lasses stora konsert, och när han och miss li framförde om du lämnade mig nu. Det är fortfarande lika vackert. Som alla gånger.

Snart började jag inse att det faktiskt var slut nu, slutet på den här festivalen som faktiskt varit så speciell. Men lite tyngd i hjärtat satte jag mig tillsammans med Leila, Elin, Henrik, Herman och Hampus på den stora ängen vid den enorma utopiascenen och väntade. Just då var allt ganska sorgligt. De andra verkade inte tycka att det var nånonting speciellt alls så jag gick iväg ensam. Kände att nu måste jag få vara ensam lite.
När håkan tillslut klev ut på scenen kände jag det på nytt. Det är verkligen slut nu.

Det var en bra avslutning.

Bästa artisten:
1, Håkan
2, Laakso
3, Slagsmålsklubben
Bästa live: 
SMK
Sämsta artisten:
Dia psalma
Största besvikelsen:
Miss li var faktiskt riktigt dålig live.
Favoritoutfiten: 
Markus KrunegårdHemfärd (eller, iallafall bort från borlänge)


Jag antar att det kanske är lite dags att avlägga rapport.
Nu sitter jag på ett ganska sjaskit internetlåneri på centralen i Oslo. Om jag lutar mig lite till höger kan jag se den där pojkar som jag förföljt lite ända sedan Hallsberg igår. Jag hör att han lyssnar på lasse iallafall, och det räcker.
Jag gick lite på karl johan nyss också. Gjorde sånt man ska göra om man är i oslo litegranna.

IGÅR
vaknade jag i en supervarm liten stuga. badade. solade på sommarbrygga. drack caféaulait. förbannade mina föräldrar lite. befriade katten från en gigantisk fästing (jag lovar den var jättestor och ryare runt på golvet efteråt)
jag har åkte bil. pratat odenplan. väntat i tusentimmar på en tom tågstation. pratade med kasper i telefon. var arg. var äcklig och svettig och sur och hemlängtig och saknig och tyckte synd om mig själv. åkte tåg till hallsberg. träffade en kille som gick på min mammas gamla högstadieskola i lund. läste sexnoveller med samma kille. träffade pandor. pratade broderdanielfilmen. åkte natttåg. fortsatt vara sur.

Men en sak är bra. Jag har varit på peace and love i en vecka, och min kamera är underbart full med bilder. Iallafall från de första dagarna, för sedan gick den sönder. Fan för digitalkameror.
jag antar att det kommer en utförligare beskrivning på veckan som varit senare, nu ska jag träffa en gammal vän härifrån oslo som jag inte träffat på tre år.Midsommarsoutfit


För att göra min kära mamma glad tog jag av mig mina pettriga kläder och bytte till midsommarfint och tvingades sedan med till regnit midsommarfirande.
Solen tittade fram någon minut och då blev hela våran bilframruta fylld med vattendroppar med regnbådar i.
Det är svårt att fota regnbågar så det blev bara regndroppar.
Men dom är fina ändå.

Klänning: Monki
Kofta: Upphittad
Väska: SecondhandMidsommaren och je t'aime


äppelblommor och je ne veux pas vous perdre.
midsommarmorgon

och imorgon åker vi.
imorgon kväll är vi i borlänge.
om tre dagar träffar jag J.
om sex dagar ser jag lasse. ser jag kooks. ser jag pimme.
om en vecka ser jag parken. ser jag erik. ser jag mando.
om åtta dagar ser jag laakso och får ringa mitt samtal. jag ser smk. ser håkan igen. ser anna. ser lasse.

snart inser jag att det är peace and love. får jag hoppas iallafall.
är föresten borta en del från bloggen nu. vet inte om det existerar datorer i norge.I need time to spend with the ones I love and I need time to spend with you
sommar sådär.
parkvistelse och hejdå och sedan en cykeltur.
midsommarnatt.

vad var det som verkade så stort
vad var det som kändes så magiskt
Till alice!


Alice
, titta hit!
Här är den iallafall. Som du ser så är det en sån där vit lapp längst ner där det står priser och tider och sånt, men den tar man enkelt bort!
Säg till om du är intresserad.Smörsjön


I måndags åkte jag till en liten liten stuga med min vän Leila! Alldeles så litet och enkelt som det ska vara.
Hemskt mysigt.

Jag behövde det.


En trädgårdsduva


Lagom tills avresan till peaceandlove så hittade jag en liten duva i min trädgård idag!
Lite avskavd och risig men hemst fin ändå.


17 juni, Je ne veux pas vous perdrePandagame!

De senaste trettio minuterna har jag spelat det här spelet!
En liten pandatjej vid namn Amanda som springer runt och kastar körsbär på brats och samlar kasettband, rödvin, röda läppstift ochhandväskor, kan det blir bättre?
Att nytorget och café string finns som spelbanor gör det hela ännu mer awesome.

Du kan själv ladda ner det på:
http://www.pandaland.nu

För ett år sedan...

lyssnade jag på den här låten nätterna igenom

 

och var fruktansvärt avståndsförälskad i den här grabben


och kunde titta igenom videos som dessa hur många gånger som helst

 

och jag minns att jag var så förbannat exalterad när jag för första gången såg zimmer 483 dvdn.
och jag minns att jag faktskt var förbannat stolt.
Tokio Hotel für immer stod det över hela min bänk iallafall.

Ett fakta är dock att jag nuförtiden inte lyssnar på th nästan någonting och starkt ogillar hetset runt om dem.
Men ett bra band är dom fortfarande, puss.17 juni, nu är du för nära för att jag ska kunna andas
Det var en gång en man, som skulle hålla ett föredrag för en stor grupp människor i en stor talarsal. Ingen visste vad han skulle tala om sedan innan, så de visste inte vad de hade att vänta.

Han tog fram en burk, satte den på bordet framför sig och fyllde den sedan med några rätt stora stenar.

När han inte kunda få i fler frågade han publiken framför honom.

"Är denna burk full nu?"

Publiken svarade direkt ja. Alla såg att det inte gick att stoppa i fler stenar.


Då tog han fram några fler, mindre stenar och lade dem i burken. De sjönk in mellan de större och lade sig tillrätta.

När han inte kunde få i fler frågade han publiken 

"Är denna burk full nu?"

De svarade ja.


Då tog han fram en näve med grus, och hällde i.

När han inte kunda få i mer frågade han publiken 

"Är denna burk full nu?"

De svarade ja.


Han tog fram en handfull sand, och fyllde upp burken till fullo.

Och så sade han.

"Dessa olika stenformer representerar olika former av bekantskap och vänskap i en människas liv.

De stora är för din familj, dina allra närmaste vänner och för din partner.

De lite mindre är dina vänner du ofta umgås med, och som du tycker mycket om.

Gruset är kompisar till kompisar och ytliga bekanta som man träffar ibland, ofta tillsammans med gemensama vänner.

Sanden är alla de ytliga personer som glider igenom ditt liv, men fortfarande lämnar efter sig minnen och intryck.

Alla former behövs för att ditt liv ska fungera.

Du kan inte utesluta någonting."Header


Uppdatering av headern, sånt man kan göra medans man väntar på att ens mamma ska bli klar.

Let´s dance to joy division och festivalpeppklädsel


Förpepp med wombats och en hel massa väskor att packa är det som står på min måndagslista.
Nu tar jag dock några dagar paus och åker med Leila till hennes stuga för att mysa och sånt. Känns faktiskt som om jag behöver det här, även fast det alltid är jobbigt att åka bort. Det har blivit så på sista tiden att jag och Leila inte umgås någonting alls. Så nu blir det lite ändring.

Är tillbaka på tisdag eller onsdag, peace out tills dess
Umeå punkcitytidning


Jag hittade ett exemplar på gågatan för några månader sedan!
Note to self
Om sex dagar åker vi iväg! Insåg jag på riktigt idag.
Och såklart har jag tusenmiljoner saker att fixa innan, som jag inte ens har tänkt på.
Lite note to self:

Inhandla

- shorts
- nya converse
- solglasögon
- strumpbyxor (nät, spets, färgade)

fast just nu har jag mest lust till att lyssna på kasettband och mysa.V


jag läste nyss vad en vän till mig skrev på sin blogg

"och visst, det finns människor som inte förstår dig, mig, oss
å andra sidan förstår jag inte dem
det är ömsesidigt, två sidor och ingen som riktigt förstår"

hon är så klockren den här vännen. eller vän och vän. bekant kanske man säger.
precis så ärdet.Fräknis

Jag fotograferade också petter lite ute i parken.

En dag i solen


fransk film, amelie, fräknar, regn, cykelturer, parkvistelse, cigaretter, mysande, hejdå till en vän för en lång tid framöver, tönterier, nörderier, finerier, frierier, spelerier, myserier.
Avslutningen


Så var det slut. Tal, sång, vita klänningar, skrindåkning, tårtätning, tårar, hejdå och sedan slut? Det gick egentligen alldeles för fort för att jag ska ha insett det.

Inser det nog om någon vecka eller något.
Älsklingar.


Balen 2009


Idag var jag på avslutningsbal!
Vi åt, vi dansade, vi grät lite, och vi hade en himla fin kväll. Det är sådanahär dagar som man är lite ledsen över att behöva ge sig av. Faktiskt, nu den sista veckan så har jag insett att min klass har så mycket mer innom sig än jag trodde förut. Jag har haft så fina samtal med en del av dem, det är bara hemskt att vi gått tillsammans i elva år utan att vi gjort det tidigare. Imorgon är det den riktiga avslutningen, och jag är övertygad om att jag kommer att gråta.

Nu blir det sängen för mig, och sedan upp om några timmar för att göra sig i ordning pånytt.BalutstyrselBlus: min fasters omsydda
Kjol: gina tricot
Skor: din sko
Nätstrumpbyxor: hm
Underkjol nr. 1: hemmasydd
Underkjol nr. 2: barnavdelningen på hmnästsistadagenutstyrsel


Linne: Mammas
Kofta: Upphittad på en parkbänk i sf
Pin: Sid Viciousknapp från jokkmokksmarknad
Jeans: Secondhand
Halsband: Fått av någon någongång
NSDK


Idag hade vi nästsistadagenkul på min skola. Jag tog mig en sovmorgon till tio, och sedan tillbringade jag dagen med en hel massa tävlingar och sånt. Jag gick mest runt med mjöl i ansiktet och utan bh med emmas händer innanför min tjugoår gamla nikejacka.

Oh, om några timmar är det bal!ett


du gör dom där sakerna som gör mig galen efteråt men just då, mitt i det, blundar jag för du är här och man vill aldrig öppna ögonen för då försvinner du vill aldrig släppa taget, men man kan ju inte hålla kvar någon man inte ser.
blundablundablunda viskar du alldles nära i mitt hår, i min hjärna, in i mina tårar och du viskar blundablundablunda för det är det enda du helt och fullt menar just då. blundablundablunda så att jag inte försvinner.
du berättade förut, också in i mitt hår in i mina tårar, att du var ensam. det var ingenting mer med det, jag tror att vi tog bussen sen. att du var ensam, okej. det betydde ingenting och allt fast vi tog bussen sen hem till dig och då glömde jag nog lite vad jag skulle säga, fick inte fram någonting bra så jag struntade nog i att säga det där överhuvudtaget.
och alla sade efteråt att det var ju förbannat lätt av dig att försvinna förbannat lätta av dig att försvinna ge dig av gå men du är ingen du är verklig för mig du bränns. jag hade svårt att titta in i solen, minns du det? fast det var ju dina ögon som var solen, hade svårt att titta in i solen, svårt att titta in i ögonen ,dina ögon, solens ögon. du vet ju det. visste ju det.
och alla sade att det var enkelt för dig det var en synonym till enkelt för dig att sådär plötsligt försvinna, jag minns inte om det var du eller jag som hoppade av bussen först.
fast jag minns nog att jag blundade hela vägen hem, jag har kvar det där brevet.

blundablundablundaAussie girl


Åh, det är en såndär kväll man är så fruktansvärt inspirerad till tusen olika saker men helt kraftlös och därför totalt jätterastlös. Jag vill göra alltalltallt fast mest sluta vara så nojjig. Vad finns det att nojja för nu liksom? Är inte allt utrett och bra nu? Eller? Jag har mest lust till att vara någon nära, ha någon andandes i nacken ha någons halsgrop här.Jag har blivit en tråkg människa har jag kommit fram till. Riktigt urbota trist och grå. Inte alls speciellt roligt. Äh. Nu är det iallafall sommarlov om två dagar, och (jag veta att jag tjatar men jag är så himla glad) den tjugotredje åker vi till peace and love. Åh. Åh. Åh. En sak till jag har insett är att jag nästan helt har slutat bry mig om mitt blogginnehåll, men äh.

Det som är viktigt för mig just nu är att spendera sommartiden väl. Men fina människor, på fina platser, med fin musik och skapa fina minnen. Leva helt fullt ut.

Kärlek är dock någonting jag ska akta mig för.

Ps. Imorgon är det bal!Johnny


Min absoluta favoritskådespelare fyller fyrtiosex idag!
Han spelar i filmer som..

Cry baby

Pirates of the carribbean (som också har ett underbart soundtrack)


Chocolat (det är en sådan ryslig bra film)

Edward Scissorhands


Day in, day out


För några veckor sedan köpte jag en lp med David Bowie för en tjuga på umeå garageland records.
Tyvär så kan min spelare inte spela den, men jag tyckte att framsidan var hilma charmig. Nu kommer iallafall skivan till sin rätt på mitt fönsterbord!


Avslutningsplaneringar och sånt


Nu är allting klart till balen. Klänning, smink, hår, alltalltallt.
Idag impulsköpte jag också ett par avslutningsskor på stan!

Såhär ser mina planer ut för resten av veckan! (mest note to self)

Tisdag

sy
sy
sy


Onsdag

nästsistadagenkul på skolan under dagen, bal på kvällen,
och sedan manikyr, skönhetsmakerier hela natten
och de sista sakerna att fixa innan morgondagen

Torsdag

Halv nio har jag avslutning, sedan betygutlämning,
skrindåkning, klassfika, och sedan bär det iväg till stan och avslutningsfesten.
Jag planerar att spendera natten med att spela bioshock och sims tre på mariehem


Fredag

Visst vardet filmkväll hos matilda här?


Äppelblommor och sommartankar.


Idag var en sfparksdag, sommardag, mysdag, umgängesdag, men också en hejdåtheend dag.
Just nu känner jag mig så fullkomligt lätt och fri, nu klarar jag allt. Jag är dålig på relationer. Det vet alla. Jag orkar inte älta det om och om igen. Det är såhär jag är, och faktiskt, mina riktiga vänner klarar av det. Jag älskar dem för att de gör det. Jag förstår inte hur de kan orka med mig, hur de fortfarande kan älska mig.
Just nu är läget bra. Läget är stabilt, läget är fint. Jag ser fram emot tiden jag har framför mig. Det är väl bra att känna så? Jag ser fram emot sommaren, ser fram emot den tjugotredje då jag sätter mig i bilden till borlänge och peace and love, ser fram emot att träffa johan, ser fram emot trästocks, ser fram emot att träffa sara älskade sara, ser fram emot urkult, ser fram emot oscartimonmimmi ser fram emot alla dagarna i parken.

Jag är så himla glad att jag har turen att ha de vännerna jag har.Varför det gör så ont om jag skulle åka tillbaka till din stad:
jag råkade
snudda vid dig
idag igen.
dumt gjort
av mig kanske.
det är fortfarande lika svårt
att släppa.
och jag, ja, jag har förstått
att allt jag kan få av dig
har jag fått,
har jag redan fått
Och det,
det slår så hårt i mig
Transfotografering


Söndag igen, och jag träffade Matilda och Petter på stan i eftermiddags.
Transhelvete och vaxning.
Vi som besteg mounteverest med hjälp av småsten


På det hela taget blev min klassresa till norrbyskär helt okej. Nästan enbart godisätande och internskämt men en hel del party med. Det var nämligen några sjätteklassare som var där på lägerskola som på lördagskvällen hade typiskt lågstadiedisco i kyrkan! Med popcorn och små flickor som står och trycker runt hörnen medans killaran står och skruvar på dina mössor och kepsar. Men vi sprang in, hela klassen, i bikini, och satte fart på stället. Till markoolio och sommarhits hoppade iallafall jag sönder mina ben, och vi dansade tillochmed tryckare med några av dom modigaste småkillarna. Även fast jag inte var på topp hela tiden och mest låg och smsade och åt chips kommer jag nog uppskatta det om ett tag.

Speciellt många bilder blev det inte heller, inte på min vanliga iallafall. Dock så fick jag av min mor en Nikon s220 dikitalkamera alldeles innan vi reste som nu är full med halvkassa bilder. Den ska jag egentligen ha till peace and love.Jag har börjat gå de första stegen på den lilla fjortisstigen kanske?


Idag satt jag några timmar inne på olika toaletter runt om i umeås innerstad och behårade golven. Nu är jag nyklippt och känner mig om möjligt lite fräsh. Nu är det bara att färga om det, sy det sista på avslutningsklänningen och fixa strumpbyxor, och så ska jag vara klart till avslutningen på torsdag!
Imorgon beger jag mig till norrbyskär på klassresa, är tillbaka på söndagskvällen.

Ps 1, jag har införskaffat mig en svart adidasjacka.

Ps 2, när jag kom hem tog min mamma fram en nikejacka från sjuttiotalet. I skrällande turkost. Den är underbar.

Ps 3, jag ska börja webcama och skaffa mig några utvikningsflickor.

Ps 4, jag är nu lite rädd för rullstolsförare.

en falsk etthundrasjuttiotreaIdag har jag suttit bakom en massa vita saker

och så har jag stressskrivit
 
och så har jag lyssnat på laleh
 
och nu vill jag mest att någon ska kyssa bort allt det där
 
som är här och maler
 
och nu lyssnar jag på liveinspelningar med thåström.


love
Peace and love, topp tolv


Vad gör jag när jag borde skriva mitt totalointressanta teknikarbete som skulle varit inlämnat i fredags?'
Jo jag checkar artistlistan till p&l en sista gång, checkar festivalkläder, checkar blandskivan som jag och sofia ska förfesta med i bilen ner.

Dessa artister ser jag som mest fram emot på årets peace and love!
(ännu ett sånt där "lyssna på mina länkar" inlägg, men ändå)

         


jag vet inte alls vad du menade med det där


Det är måndagskväll eller kanske natt elller så är det tisdag jag har faktiskt ingen aning. inte vad klockan är heller.
jag är ensam förvirrad ignorant likgiltig osminkad opeppad närhetstörstande hatad trumpen cynisk bitter tråkig efterhängsen och jag har inte alls gjort någonting vettigt idag. gått runt och väntat mest. det går lite för fort, går lite för snabbt, borde sakta ner några sekunder i taget.
jag lyssnar på bd igen om nätterna.
märker också att jag slutat skriva stor bokstav efter punkt. kanske inte bra. i längden.
såg det i någon bok någon blogg någon låttext.
föresten så trodde jag att jag drömde om fjärilscharlie inatt men jag gjorde visst inte det. fick för mig bara.
var inte tyst bara. kan du vara snäll

mest bara trött, imorgon är jag ute på djupt vatten och kommer troligen drunkna
pussar alla fina

"Jag var livrädd, greppade efter dig och jag undrar om du höll om mig för enbart mig. Det var jag som kunde styra för det var som en dröm men kylan gjorde mig stel och  tårögd. Jag önskade vi precis innan backen, i vår största rädsla och hopp om ett hopp."Avslutningsprassel


Jag sitter och syr, ja det går faktiskt om man sitter i en speciell ställning! Jag känner mig som en hemskt liten handikappad dvärg när jag är såhär. Inte roligt alls.
Men men, lite tjuvkikar på min avslutningsklänning kan jag bjuda på.
Vad gör man mer när det är måndag och man är hemma?
Jag drömmer lite om göteborg och ska börja framställa brevbomber att skicka dit senare i sommar.
Just precis.

Little bit


Och jag vet att man aldrig orkar lysna igenom andras länkade låtar, men gör det.
Lykke li är visst bra. På riktigt.Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
But how we move from A to B it can't be up to me
Cause I don't know
Eye to eye
Thigh to Thigh
I let go

I think I'm a little bit
Little bit

A little bit in love with you
But only if you're a little bit
Little bit
Little bit
In lalalala love with me
Karrekarrekarre


Okej, fin kille, fin blogg.
Och det här är inte någon "hejjagvillhadigihemlighet" kasper.
Han skriver faktiskt en av de få riktigt vettiga pojkbloggarna jag läser! Honom hittar du här, eller på haga.
Killen gillar att posera utan kläder också.
KramOBS TJEJER, HAN ÄR UPPTAGEN AV EN TJEJ SOM ÄR LIKA FIN SOM HONOM SÅ HANDS OFFFörrförrgårdagens och min nya monkiklänning som snart alla små bloggerskor kommer att bäraKlänning: Monki
Skor: PragYranhelgen som mest var solsommar och egentligen ingen yra alls.


När jag först kom in till umeå klockan morgon i lördags så fick jag direkt ett samtal från övermakterna på Schmäck om att det inte fanns kunder idag, och alltså inget jobb. Men dagen var inte förstörd för det! Jag träffade Kiki och satt nere vid kajen och åt vattenmelon och körsbär och solade våra vinterbleka ben utan strumpbyxor för första gången i sommar.
Lite benandjerrys på mikaelas födelsedagsfirande hann jag också med, och sedan spenderade vi nästan hela den dagen med en hel massa människor vid älven. Det var en sån där filmisk dag, en riktigt riktigt somrig heldundrans soldag. Helt super bäst.

I fredags såg vi en misshandel och väntade superlänge på pizza också.
I söndags vaknade jag med magkramp som sedan tydligen visade sig vara blindtarmsinflammation och fick tillbringa midnatten på akuten med ett blonderat emo.

Båtfärder, bad, genomskinliga kläder, benandjerrys, körsbärskvistar, melonkladd, jordgubbar, gosa, metrobögen, skåningar, sommarcigaretter, parkvistelse, iskallt, allafåglarsjungerfalskt, mopedfärder, apollo, tyckeromdig, poserande, shoppande, rökande, älskande, skrattande, smärtande, sommrande, planerande, telefonerande med prinsessan i norrforrs på kvällskvisten.