29 AUGUSTI, 2011

klänning - secondhand / skor - vagabond / skjorta - trästocksfestivalen / halsband - födelsedagspresent

Idag har jag suttit på skolan och väntat på lektioner som aldrig kom, druckit te, spanat på ettor och tittat på Super 8 som var en helt sjukt bra film! Till slut fick jag veta att jag är ledig på alla måndagar ändå fram till jul. Rätt så chill termin! Nu är jag hemma och lyssnar på skrillex (lol) och Esbjörn Svensson Trio.

28 AUGUSTI, 2011

Jag och My på en buss någonstans i vintras
Nu är skolan igång och jag tror att det här kommer bli mitt roligaste skolår någonsin! Snart ska det börjas fila på idéer till projektarbeten, samt läsas en hel massa manus för att till slut sätta upp en hel stor produktion i slutet av året. Åh jag är så taggad! Om drygt en vecka sätter jag mig på flyget ner mot linköping för att träffa Benjamin och sedan vidare mot en vecka på franska rivieran!

STOCKHOLM & GRÖNA LUND

En dag tog vi med oss barnen till Gröna Lund! Ungefär det roligaste, finaste och framförallt uttröttande jag gjort på länge. OBS jag åkte både den största berg&dalbanan och frittfall!!!

24 AUGUSTI, 2011

Idag var min första dag i skolan som tredjeårselev! Alltid så spännande med nya ettor, och satan så många fler dom är än när vi började, skolan är helt full! Sen fick jag ju träffa min fina klass också efter en hel sommar. En grej jag gillar med skola är att man får sån otrolig större koll på saker och ting och framför allt lite stuktur, det behöver jag efter en råslapp sommar. Hela resten av min vecka är redan uppbokad vilket passar mig bra! Folkmusikfestival, bondens marknad, kompisträffar och iksuträning står på schemat men nu är jag bara hemma och lyssnar på Avishai Cohen och äter höstäpplen. Perfekt.

STOCKHOLM OCH SÅNT

I Stockholm bodde vi hos min killes syskon i Jakobsberg och tillbringade dagarna med att leka, passa och hålla koll på världens finaste små ungar! Vi promenerade en massa i stan också, besökte kungliga tekniska högskolan, åkte på grönan med barnen, såg Ane Brun av misstag under stockholms kulturfestival och var på en ascool slagverkskonsert som bestod av en enda låt på sextio minuter! Men mest har vi myst och ätit kopiösa mängder mat (mest socker), vilket passade mig helt okej. Sedan gjorde vi också något som var lite mindre roligt, nämligen att lämna av Benjamin i Linköping där han ska gå i skola i ett år (jag garanterar mer klagan i framtiden ang. detta), men annars så var veckan i stockhom ungefär hur bäst som helst och man bör aldrig klaga i onödan. Nu är jag iallfall tillbaka hemma och imorgon börjar jag mitt sista år på gymnasiet!

STOCKHOLM OCH HÖGVAKTEN

Nu är jag hemma igen efter en välbehövd vecka i stockholm! Anledningen till att jag åkte var att min pojkvän gick högvakten på slottet. Rätt pampigt, och vem kan säga nej till en hel bunt manliga män i uniform liksom? Dom spelade lite sånt här och sånt här, och oj vad brutalt seriöst det var.

FÖDELSEDAG/SOMMAR/HEJDÅPARTAJ!

Igår firade jag min artonårsdag blandat med lite avskedsfestande och sommarlovs-hejdå i min stuga! En alldeles perfekt sista sommarkväll med alla jag tycker om.

EN HEL MASSA SYBEHÖR!

En av de bästa födelsedagspresenterna jag fick när jag fyllde arton var av min moster. En enorm kartong med allehanda sybehör som min mammas farmor haft tidigare! Så nu har jag suttit i flera timmar och försökt rensa upp, organisera och få plats för alla små saker.
Massor av band fanns det, virkad spets, resår, dekor, allt!
Gamla tryckknappar i mängder
Och vanliga knappar! Jag har aldrig sett såhär mycket knappar på en gång. Mina favoriter är de silverfärgade på bilden ovan, de ser lite ut som sköldar!
Länge länge satt jag och fixade dem i färgordning, NOTE TO SELF; måste köpa små glasburkar att ha dom i, något snyggare än plastglas iaf!
En hel massa nålar fanns där också, i jäkligt tjusiga paket. Nöjd tjej!

DEN SENASTE TIDEN UNGEFÄR

fotona är tagna av killen ovan
För några dagar sedan var jag på en välbehövd grillkväll med mina fina. Lite som en återsamling nu efter att alla kommit hem från allehanda olika sommaraktiviteter, allt från tågluffar i Europa till en massa veckors språkresa i Spanien. Vi hade det fint och det ägde att ses igen iallafall! Nu är folk påväg bort igen för att hinna med lite på slutet av sommarlovet, och själv beger jag mig till Stockholm på lördag och är borta tills skolan börjar igen!
Jag har ju förresten varit på festival igen. Någon kamera hade jag inte med mig men det var jäkligt kul, blött, smutsigt, flummigt, bra folkmusik och José Gonzales! Nu är jag hemma för första gången på två veckor känns det som och ikväll ska jag inte göra ett dugg mer än att titta på project runway, äta krusbär och duscha. Tack för alla grattis också förresten! puss hej

LITE MER FRÅN UFW 2010!

Jag tittade runt lite på umeå fashionweeks hemsida och hittade dessa bilder som deras fotograf tagit under modeparaden som jag medverkade i förra hösten! Så himla kul. Jag slutar aldrig bli alldeles kvillrig när jag ser bilder på mina dödsduktiga modeller haha. Tyvärr har nu några av dom flytt landet så jag vet inte hur det kommer att se ut på modellfronten inför visningar i framtiden!
De ni ser på bildern är Nellie Jonsson, Jenny Lee Lantto, Kasper Irgens och Maja Carlsson

TRE DAGAR FÖDELSEDAGSFIRANDE

Sedan vi hördes av sist så har jag hunnit fylla arton år! Den firade jag (egentligen dagen innan) på norrbyskär med mina föräldrar, åt en massa god mat och fick en jättefin röd cykel. På min riktiga födelsedag blev jag uppvaktad med chokladtårta på sängen och hade en allmänt asbra asmysigt dag. Dagen efter var jag ute på klubb för första gången med en massa vänner och hade det råkul! Vi hörs nån gång, puss
(Jag lever förresten världen bästa liv just nu och är väldigt glad. För glad och upptagen för internet och bloggar, ha!)