Hejdå umeå, HEJ URKULT


Nu åker jag alldeles stax hemifrån, och imorgon sätter vi oss på bussen som ska ta oss till näsåker.
Är tillbaka söndag/måndag någongång och då ska det MINNSANN BLI LITE FART PÅ DEN HÄR SOMMAREN, JA TACK?!


Det här året, åh vad jag hoppas på det.Födelsedagsshopping

Jag unnade mig att till slut framkalla alla dedär bilderna jag velat framkalla i snart ett år.Blomsjal, Indiskan
Spetsstrumpor, Indiskan dom medJag pillade ihop en laaksotröja med hjälp av en av petters gamla t-shirtar och potatstryck.
Eftersom jag aldrig handlade en riktig på peace and love.Skoluniformsaktig, jag gillar den.Indiskan återigen
Rut m´flDessa köpte jag i Colombia för trefyra år sedan, och jag kan fortfarande ha dem! De plockas fram som vanligt vid urkult.
Jag vet att du kommer att se på mig sådär.


Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren
Allting blir precis som man förväntar sig
Du är ett glashus, och jag är en sten
Men det är du som försöker se igenom mig

Du frågar "Älskade dom dig ikväll?"
Jag svarar "Dom älskar mej bara nu,
Den enda som verkligen älskar mej är du"


Krepperande och fiffilurande och kaffekonst
Kakbak på kvällskvisten

Winnerbäck och kakbak står på schemat ikväll.


Once again late at night


Sånthär gör jag idag.

Dagens lyssna på: Laakso
nollettfemtiofem


(jag varnar för lång uttråkande självömkande självgod självföraktisk text)


Idag när jag satt i bilen på väg hem hittade jag några gamla anteckningar instoppade längst bak i min väska. Anteckningar jag skrev någon gång i vintras, någon av de gångerna jag satt i midgårdscafeterian istället för att vara på mina egna lektioner.


Och jag insåg, att samma anteckningar gäller för mig nu. De stod om utanförskapet, missförstådd, ensamnensamensamensam. Det är klart, den där ensamheten jag och många andra tonårsångestdrypande människor tjatar om, det är klart att den är överdriven. Inte på riktigt. Är det inte kanske så att man klamrar sig fast? Klamrar sig fast i utanförskapet. "Vill vara själv vill vara själv vill vara själv. Men om hon på allvar var helt ensam i livet skulle hon så småningom göra slut på allting, hon vet ju det. Hon vill inte alls vara själv, hon vill så gärna bara ingå i ett sammanhang där allt är intensivt och fyllt och roligt och peppigt. Fullständigt pauslöst, nästan jämt."

Är det inte så hon sa?

Det är så förbannat rätt också.

Skäms för att klamra mig fast i nojorna och utanförskapet.


Jag skäms. Men samtidigt är jag också förbannat stolt. Kan man kombinera självförakt med egocentrering, med självupptagenhet? Ibland blir jag så förbannat äcklad frustrerad less orkeslös nästan viljelös. Nej inte helt, för jag har kvar viljan att vilja förändras.


Du som är trött på mitt eviga tjatande om hur jag vill vara men inte är kan sluta läsa här. Du kanske redan slutat tidigare, men ändå.

Människor säger "försök inte vara någonting du inte är"

Men hur skam an göra då? Hur ska man bli den man vill vara om man inte får försöka vara denne? Jag har tusentals stora och små saker jag vill ändra med mig själv. Men när jag tänker efter, så är det redan mycket som rättat till siig med tiden.

Jag har hört de som säger att "man inte kan kräva att personer i ens närhet ska uppföra sig på ett visst sätt om man inte göra det själv" men vad är det för snack egentligen?

Är det inte så att man söker egenskaper man inte själv har hos de man ha nära sig? Är det inte då man mår bäst. Jag uppskattar ärlighet och rättframhet. Jag har blivit bättre på de båda med tiden, men ännu är det inte som jag vill. Jag försöker. Jag försöker jag förbättrar jag jobbar på det. Men förlåt, jag kan inte laga det som varit.


En sak som jag vet att andra tycker om mig är att jag är såkallad "lättfotad" är det inte ett fint ord? Det måste jag bara säga innan jag reder ut det hela. Alltid se fina saker i det fula oigenkännliga hemska, visst är jag bra?

Nej men seriöst. Tillbaka till ämnet. Vad är det att vara lättfotat till att börja med? När jag tänker på någon som är lättfotad så tänker jag på någon som hoppar i säng med vem som helst, utan känslor eller kärlek över huvud taget. Jag beklagar om du som läser har trott det om mig. Jag beklagar, men troligtvis kommer det nog att finnas hemskt många som alltid kommer att tycka det om mig. Visst, det är okej med mig. Jag är säker på mig själv vad gällande känslor, det är jag faktiskt. Vad du än tror.

Ska vi spela med öppna kort? Okej. Såhär. Jag tycker om närhet. Det kan jag verkligen inte förneka. Vem gör inte det liksom? Eller har jag fattat helt fel hur det ligger till med människans natur?

Jag har lätt att bli förälskad, lätt att bli intresserad. Men jag har faktiskt förbannat svårt att älska. På riktigt. Den senaste tiden har jag insett att älska är alldeles för starkt för de flesta relationer. Jag har älskat tre personer. På riktigt.

Kanske är det fel på mig, jag som inte kan sköta en relation på rätt sätt, jag som gör fel, tänker fel, gör på fel sätt. Hanterar det mesta dåligt får jag för mig.


En gång för länge sedan fanns det en person som gjorde att någonting brast inom mig. Det där med att lita på andra människor. Det där med att kunna hantera känslor utan att få panik, förstöra, fucka up everything, alltalltallt. Det liksom försvann samtidigt med att denne person försvann ur mitt liv. Det är någonting jag har varit mest ledsen för under större delen av de senaste två åren. Det går inte att spola tillbaka.


Jag är ledsen för vilka jag sårat. Några så djupt att det kanske aldrig går ur.

Men jag är endast människa, en ganska dålig sådan, och det är såhär, exakt förbannat såhär jag är. Det kan jag inte ändra på.


Nu vet jag inte. Det kanske vänder.Jag saknar. Men jag är inte ensam längre


Nä men seriöst. Jag är helvetestrött just nu och orkar mest ingenting. Har för ungifär femtielfte gången bestämt mig för att strunta i bloggkvalitén, får se hur länge det hållet. Jast nu är jag allmänt peppad på en hel massa saker, som att jag och petter åker till urkult om sex dagar, som att jag äntligen köpte bdboken idag, som att jag kommer ha en massa pengar om två dagar, som att norrköpingarna kommer till urkult! Det är jag faktiskt som mest nervös över. Jag undrar hur det hela fortskrider.

Idag såg jag F på håll. Insåg hur mykcet som har ändrats. Minns för ett år sedan. Nästan exakt. Mellan trästocks, innan urkult. Det var nu som jag spenderade dagar och nätter på ersboda liksom. Jag insåg det, och jag insåg hur futtigt och fel det känns. Känner för att citera någonting nu, men det blev inte av. Det är lite sent, jag skulle vilja vara på haga nu.
Jag har inte träffat albin på fem veckor och inte kasper speciellt mycket heller.

Jag gör mest ingenting just nu. Sommaren går, jag spenderar alla dagar med katter och skräpmat och mariehem och sims. Ett föga intressant liv att blogga om.

Äh borde lägga av.Dagens, med ämnet "helvetesjobb vid kajen"


Alltså, dagens största insikt: Kasper är en fett med nice grabb.
Dagens insikt två: Jag ska haka lite på det här "dagenssnacket"

Dagens asfränt: Jag kan larma av och på ett café utan att fucka upp det.
Dagens dumdrygt: Att alla nycklar i schmäcks nyckelknippa är omärkta och omöjliga att identifiera.
Allmänt avgrundsvrål: TUGGAT TUGGUMMI UNDER TALLRIKAR GE FAN I DET

(den här är bra)

Dagens katt:

(visst?)

(nä men förlåt jag håller på att somna)

fast jag ska ändå svara på den så dagens katt är den där svarta. Såklart har jag glömt vad den heter. Nått från liftarens guide till galaxen. Dåligt av mig att glömma. Hon var i sängen hela natten.

Dagens musik: Salem al fakir
Dagens irritationsmoment: ALLTSÅ HELVETES KAFFEMASKIN SOM FAN RINNER ÖVER TJUGOFYRASJU
Dagens söt: Ja iallafall inte mina kunder. Eller en. Hon var ganska söt, men gammal. Sådär åttio bast. Fan vad jag håller på att bli pervers, åt andra hållet.
En dags vinst: Pengar.
En dags förlust: Eh tid.

Dagens visdom: Du skall ikket reta upp din moder sent på kvällen efter att hon jobbat natt natten innan

Dagens sanning: Om sex dagar åker jag till urkult.
Dagens kul: Att ligga två nätter i sträck och spela sims 3 medans man har någon bredvid som kramar sönder kissemissar.
Dagens nostalgi: Fruits Basket
Alla dagars mest underbara: P
Dagens börja med igen: Tända rökelser
Dagens lyssna på: Broder Daniel - Work
Dagens cotlf: Bah waaah
Dagens coolt jag skrivit idag: liftarens guide till galaxen
Dagens råd på ålderns höst: Det är snart höst.
Dagens företårsedan: Jag träffade dennis

Dagens hey yeäääh: URKULT ALLTSÅ SNART

Tillägg: Jag var trött. På riktigt.Vi irrar vi springer runt i våra dunkla rum


Lite trästocksattiraljer

Veronicas autograf fick jag iallafall, efter att ha stått och trängts tillsammans med Petter ett tag.Det fanns också en såndär pinmaskin som jag och emma trofast besökte.Den här måste ju vara den bästa någonsin. Alltså.Hejdåochvisesnästaår


Efter tre dagar intensivhet tog det slut till sist, och vi var lika fräsha som ja, jag vet inte vad. Jag kikade runt på den övergivna campingen medans mina två fräkniga tältmedlemmar plockade ihop vårat äppelkrämskladdiga tält. Lite bussfärder som tog överdrivet lång tid och sedan hemma i älskade rena sköna underbara umeå.

(jag är föresten väldigt förtjust i det där olivgröna linnet. det är min mammas och är i hundraprocentig råsiden)

Trästocks - dag tre


Satan i gatan!

Kasper och company tod sig tillslut till oss. Hemskheter till hatt, men bra grabb under den.
Sånt där musiklyssnande hann vi också med, som maggio.
Sista dagen, bästa dagen.


Trästocks - dag två


Fredagen kom, och med den diverse artister och människor.

Snurrade stampade fladdrade vimmlade
Ute på en gräsmatta stod det några soffor som vi spenderade mycket tid i. Vi sålde nästan en lampa för trehundra.


Trästocks - dag ett


Efter en ganska kattfylld jamande resa infann vi ochh tillslut i skellefteå där vi möttes upp med emma och hivade ur allting ur väskor påsar och allt i den vägen.
Ord är meningslösa för trästocks, så som vanligt blir det mest bilder.

Citat, fingerfärg, unf, pride, konken, gylfneddragning, munkar, gamerboy.Parry Hotter


Imorgon är det Harrypremiär. Alltså åh. Alla dagar jag upplevt alla dom där äventyren i det falska piskande pilträdet på min gamla gata med mina gamla killkompisar. Åh.
Monki på G

Måste bara säga att det var ett lyft för umeås shopping med nya monkibutiken i up2.
Den här klänningen köpte jag idag för halva priset!
What was it like to have a girl in your boyroom the whole night?Jag snackar alltid skit om folk. Det är det bästa jag vet. Det tror jag alla gör men ingen vågar erkänna det. Det är omoget och fegt kanske. Jo, det är nog sant. En sak till är att jag har blivit dålig på att hantera människor. Jag har inte märkt av det så väl, men idag ringde en tjejkompis till mig. Jag såg att det var hon på displayen, men fick total hjärnblackout. Det var himla märkligt. Den här tjejkompisen i fråga tycker jag hemskt bra om, och brukar verkligen inte ha svårt för att prata med henne. Men när jag såg där att hon ringde blev det bara kortslutning. Jag vet inte alls vad som hände. Jag svarade iallafall inte, gömde bara telefonen under täcket och satte musiken på högsta volym. Jag hatar det. Det jobbiga är inte att folk tror att jag är socialt missanpassad, det jobbiga är att jag är det.

Jag lever i nån slags mellanting mellan otroligt mycket självförakt och samtidigt lika mycket ihållande ego.
Och ett förakt mot mig själv.
Och att jag är så helvetes satans feg.

Men jag kan iallafall älska. Det trodde jag inte längre.

Tjeckien, slovakien och tillbaka igen


För första gången på väldigt länge var jag inne i umeå, i själva centrum. Jag hade hoppats att hitta någon jag inte träffat på länge, men nehe. Vad hände med alla som fanns där förra sommaren? Umeå är tomt på alla, till och med småemosarna är som bortblåsta. Men jag fick iallafall slösa lite pengar, ligga i solen näranäranära, kika in några svängar på V´s jobb för att äta och för att kika efter henne själv, men nope. Ingen där heller. Vad gör alla människor?
Berätta det för mig.Musiken 06-09


Jag har verkligen tråkigt just nu. Jag brukar inte ha det sådär jätteofta, inte helt jättetråkigt. Men nu.
Ingen här liksom, det är väl det.

Vad ska man göra då? Jo man kan gå igenom sin musiksmak genom åren som gått.

2006

 

Jag fick lars winnerbäck "kom" av min pappa och lyssnade hela dagarna hela nätterna. Min första frälsning.Likaså Jakob.Jag klev mina  första steg ut i emovärlden och såg helenavideon för första gången.

2007Svenska akademin på urkult och jag fick en skiva av min bror.I julklapp fick jag lalehs jag tror det var debutplatta. Av min bror den med.
Favorit låten blev snabbt just "storebror" lite ironiskt att det är just så.Håkan. Såklart.Mina första steg ut på TokioHotelgatan.An Cafe och all annan kawaii j-pop!
Oshare Kei om man ska säga rätt alltså.

2008Jag uppgraderade till Visual Kei.
The gazette med flera.Angura Kei.
Ett dåligt exempel kanske, men MUCC klassas ju som Angura.Av en pojkvän fick jag min mp3 fylld med brittisk indie och började lyssna på dessa tex.En hel del sånt här också.

 


sedan började det bli höst och min musiksmak ändrades ganska rejält på kort tid:
KentkentkentfeberBroder Daniel ForeverDet blev en hel del postrock.och svåra svenska pojkar med hjärtat i halsgropenMarkus

2009Hoffmaestro and chraa.
Jag åkte tillbaka lite till min 07-period

 

Bob dylan
(det här var nog mest för att jag började umgås med en himla härlig tjej som är dylanfan)Lars Winnerbäck, återigen.Kapten röd och majorerna

 

Movits!Grioa
(dessa hittade jag genom en helt fantastisk tjej jag stalkade ett tag på bilddagboken som levde sitt liv i demonstrationståg i skåne eller i sitt kollektiv. En sentarviberlintjej ungifär.Billie the vision and the dancers. Fullkomliga.Salem al fakirThe knife, också fullkomliga. Ett av de genialaste banden genom tiderna.Återigen.

Broder
Daniel
ForeverJag vet att jag har glömt en massa viktigt nu, men det bryr jag mig inte om.What I did to you was hurtful


Och förlåt, jag ber om ursäkt för att det har blivit en sådan torka på intressanta saker här.
Mitt liv fungerar för det mesta helt okej just nu, alltså är jag ointressant om man tittar på bloggläsares intressen.
Jag är inte en intressant person, ciao.

Ett tips: leta er istället runt till några andra fina sidor. eller stanna kvar och följ mot ointressanta men iallafall rätt fungerande liv.I used to look the other way


Äh vännäsdagarna förra året.
Förra året var annorlunda. Inte bättre för det, men annorlunda.

Jag mötte tillexempel gud på en parkbänk, fick ett besked som skavde sved stack mig innifrån, tänkte tillbaka, insåg att det var klart nu, slut nu. och att det var bra.
(den här är fortfarande lika kul)


Faller lätt då vi är av samma sort kanske


Jag har blivit fruktansvärt dålig på att vara det där som heter social. Det bästa jag vet just nu är att ligga i ett instängt varmt rum och kika på japanska filmer, äta en hel massa som borde få mig att iallafall gå upp några kilon, känna det som om vi är oslagbara odödliga oförstådda, titta på någon som sover.

I helgen har jag iallafall tagit mig för litegranna iallafall. Eller nästan. I torsdags gjorde jag inte speciellt mycket mer än att ligga i en soffa med en fin en, men i fredags, då du.
Jag och Petter skulle ta oss in till vännäs och det årliga vännäsdagarna (förraåretförraåretnostalgiochfyförhelvete)
men ikket. Vi missade bussen med fem ynka sekunder, och vad mer? Nästa buss går halv tio. På kvällen.
Vi springer dock in i en lyckselebuss och är berädda att gå i någon timme från vännäsby, men så får vi höra av en liten blond nittiofemmatjej att det tydligen går en buss till vännäs från tväråbäck tio minuter efter att umeåbussen har passerat. Så vi hoppar av. I en flugig busskur mitt ute i ingenting. Men vad nu då? Vännäsbussen gick visst om en timme och tio minter. Jaha.
Men fram kom vi iallafall, och nu har vi upplevt tväråbäck.

Nu är jag en fruitsbasketsamling rikare, lite fattigare på värme, men det var iallafall en fin sommareftermiddag idag.

Schmäck


En sak jag är väldigt glad över med mitt liv är att jag har det fina jobbet jag har. Först och främst det att jag har ett jobb över huvud taget, men det är mer än så.
Jag minns alla de gångerna jag åkte och fikade där när jag var yngre och tänkte att "DÄR vill jag jobba när jag blir äldre, DÄR vill jag vara hela dagarna."
Även fast min chef är en smula skräckinjagande och att jag mest av allt klagar på alla barn som kladdar med allt och hur less och trött jag alltid är efter sex sju timmar i cafét, så är det ett himla fint ställe.
Kompaniet, som är den tillhörande lilla vintagebutiken som ligger bara några hus ifrån schmäck är också riktigt härlig.
Nog om schmäck, det är mysigt.

En liten klagan till bara, jo du V.
Jag känner igen mig i ditt hat mot folk som beställer en massa specialmenyer.
Som den där kvinnan i lördags som först ändrade sin lunch på ett flertal sätt, sedan när den var klar skulle den ändras igen, och sedan skulle hon nejvisst inte alls ha den som takeaway utan hade ändrat sig herlt och hållet? Men nejdå, det är väl personalens uppgift att läsa alla kunders specifika tankar utan att de låter ett knyst?För ingen skulle någonsin få komma in


Självisk egoistisk själupptagen ömkande ångestkväll, välkommen.

Förlåt


Utan dig skulle dagens sinnesrörelser vara flagor från förr


Jag hittade mig ett par puderrosa skor i en secondhandbutik i trondheim.It´s in my blood

Skjorta: Min mammas gamla pojkväns
Tröja: Gina
Jeans: Cheap Monday, Weekday
Skor: Din sko
Halsband: Borlänge
Väska: Second HandTrondheim


Jag har lämnat den där kvalmiga väntande friden och är väl tillbaka i någonting man kan kalla intensivt.
Eller iallafall någonting åt det hållet.

Jag hade en jävlig natt sovande i en trång bil någonstans, men sedan en ganska halvfin dag i trondheim med secondhandbutiker och the little hands of asphalts.
I got this vision we can dance toYes we are, we are on our way to oslo


Lusekofta: Mammas
Jeans: Cheap monday, Weekday
Skor: Din sko
Väska: Den köpte jag när jag såg håkan i februari
Glasögon: Peace and love
Stay tuned to my love
Det luktade hav och salt överallt, dofter jag nästan aldrig känner.


Jag har faktiskt haft den bästa dagen hitills i norge. Vi åkte båt till en litenliten ö utanför aalesund och hade det fint.Det vet du men det tar emot


Jag hittade ett gammalt usbminne i min väska, och åh. 
Ett år sen, två år sen.
Sånt här är ju visserligen inte så bra för mig just nu men åh. Den sommaren.


och speciellt dom här.

och kika killen här.A plane made by paper

Jag lyssnar på Erlend Øye och håller på att förgås av självförakt som man säger.
Hans musik hittar du här; http://www.myspace.com/erlendoyepleaseDet fattas en täning


"Valt sin favorit låt, krupit ned bredvid honom.

Han fnissade. Knäpphuvud. Och hon fnissade också, ansiktena nära varandra. Dom kände varandras puffande andedräkter. En kind stötte emot en kind. Ett naket ben mot ett naket ben. Och – blicken.

Hans mörka ögon.

Hennes ljusa

Hans smala hand som pillade på hennes nariga läppar.

Fortfarande blicken.

Hon låg tyst. Benen skakade, det kändes som om hon frös.

Dom visste att det aldrig skulle funka.

Men för en stund var det skönt att bara glömma.

Hennes livs finaste kyss.

Borrade sig in i hans halshåla.

Ville komma så nära som möjligt.

Ville ligga så. Alltid."

 

Puck - det fattas en tärning

 

 


 


Mymilktoof!

Den här bloggen kikar jag in på så ofta jag kan. Vad är bättre än några små mjölktänder som är ute på en massa äventyr? Världens gulligaste idé.

www.mymilktoof.blogspot.com
Leva i någon sorts ihållande smärtaDu skrattar ramlar famlar fnittrar in i mitt hår.

 

Du ligger bredvid med din glasartade blick jag hatar den jag hatar den och jag hatar att jag inte kan säga allt det där.

Kom tillbaka kom tillbaka jag är fortfarande lika förbannat tom utan dig.

Jag fyller mig med annat, under den tiden som jag övertygat mig själv är en väntetid

att du snart kommer in genom dörren. 

Fnittrar skrattar viskar in i mina saknadstårar

”lillalilla du, trodde du verkligen på allt det där?”

och så skulle du snurra iväg igen. 

Ramla skratta fylla dig med annat.

 

Det var meningen.

Intalar jag mig intalar jag dig intalar jag vartenda andetag

som är bräddfyllt av det där skavande.

För det är så.

Den största rädslan är den som fjättrar, 

den som gör mig svagare och den som infinner sig när du gång på gång försvinner.

Jag trycker iväg minnena, tar bort alla ljud tar bort allt som var där förut.

Håller andan för då är du inte där då kan du inte ta dig in.

 

Men ett nytt andetag och jag är fylld av dig igen.
That you are my favorite billie


Jag är ganska off och tråkig just nu.
Om dagarna dricker jag norskt starkt kaffe på norska gräsmattor och lyssnar på billie the vision.

Saknig.

Når snart mitt huvud; jag får svindel.och förstår vad som menas med att hata inte är motsatsen till älska. 
som gör så jag får en jävla klump i magen och snurra i huvudet och feber bakom ögonen
och det svidet att tanken ens slagit dig.
och jag behöver att någon behöver mig, det vet du.
känner för dig nu

jag var livrädd

greppade efter dig
undrar fortfarande om du bara håller mig för min skull
för att jag inte ska falla sådär
igen

pirrande känslan i magen och chansen att kunna röra sig frittKnepigheter


Jag längtar efter det där intressanta.
och så lägntar jag lite till hösten. faktiskt.
eller iallafall den där orangheten och friskheten och klarheten och kyliga höstkvällar när man går och letar löv tillsammans.

jag längtar till midgård. 
alla chanserna där. för visst? om chanserna inte finns där blir jag otröstlig.
jag ser fram emot de jag kommer ha chansen att lära känna närmare. bekanta nu, men skolkamrater då.
chanserna hopar sig.

hey hey hey mister. vad vet du om kärlek?
Peace and love - shopping


Lite saker som jag handlade in under veckan.(dom där glasögonen är supersnygga och supertöntiga)

Peace and love - outfitsPeace and love (torsdag)


Peace and love (torsdag)Klänning: Hemmasydd
Glasögon: Från borlänge

Peace and love (lördag)Shorts: Leilas gamla
Strumpbyxor: Skatboet på schmäck för flera flera år sedan.
Tröja: bandtröjjemarknaden på festivalområdet
Hängslen: danmark
Skor: Din sko
Halsband: ett totorohängsmycke från marknaden på festivalen, och ett hemmagjort mariohalsband.
Glasögon: från borlänge
Hastiga vita sken

"Bloder går så långsamt i kroppen, blodrosor på bröst och händer, ändå låter det som ett fabriksområde därinne; hjärtslagen, tankarna, andningen och hjärnan som råmar och viner. Blodrosorna är dåliga tecken och hjärtslagen är pulsen i en trägård av skräck, en öken utan ökenblommor, och bara några andetag bort upphör allting. Dorothy brukade stjäla rosor från främmande trädgårdar som hon sålde sedan inne på barerna. Dorothy brände ner en rosenträdgård när hon var förbannad på Moran. Dorothy var en rosa underbar panter i kärnvapenklänning som regerade en öken och en skrotträdgård med bara sötvin och bensindunkar och döende odlingar." 

Dorothy?

Stugvistelsen med de tre H:na


I den här stugan bodde jag tillsammans med Henrik, Herman och Hampus de tre sista dagarna.
Himla fint.
23:03

 

Läget är sådär. De enda känslorna jag har i mig är hemlängtan saknad frustration och med dem går det inte att göra speciellt mycket med. Jag är trött. Så förbannat trött. Jag vet inte vad det är med den här sommaren, men det känns som om det inte riktigt börjat än. Det är sorgligt att midsommar varit, att det redan nu börjar bli mörkare och mörkare. Men, att ta ut mörkret i förväg förstör ju bara för en, eller? Men det ligger där, skaver och skrämmer. Jag vet inte hur det blir i höst och det skrämmer mig. Det skrämmer mig det skrämmer mig det gör mig skräckslagen. Att veta att ja jag kommer att automatiskt må åt helvete när det blir mörk, ja det skrämmer. Nästan förskräcker mig ifrån att våga leva ut helt och fullt nu, när det är ljust, när det egentligen går att göra vad som helst.

 

Kom hit nu jag behöver dig.