FOR WHAT´S IT WORTH

Fick hantera en rakmaskin för första gången för några dagar sedan. Karre ser nu ut som en nynazist men är rätt fin ändå!

DET ENDA JAG LYSSNAR PÅ JUST NU


30 OKTOBER, 2011

Längd: 158cm kort
Hårfärg: Just nu är det nästan svart! Skulle i vanlig ordning färga det mörkare, köpte mörkbrun hårfärg, och som vanligt blev det inte alls brunt utan svart. Varför lär jag mig aldrig? Men det är rätt fint. Snedlugg har jag också nu förresten! Rakluggen är borta.
Ögonfärg: Grönbrungula
Fräknar: Fem stycken på sommaren!
Bästa kroppsdel: Tja min kropp är rätt nice faktiskt! Jag trivs. Bäst gillar jag höfter, bröst och ögon tror jag.
Sämsta kroppsdel: Hm, typ midja kanske.
Typ av killar jag faller för: Alltså det här med långa killar verkar bara bli tydligare och tydligare för mig... Gärna sådär 190cm! Annars gillar jag lite nördiga killar, trygga, ärliga och roliga. Kattägare är inte helt fel heller!
Ärr: Ett på vänsterhand som kommer ifrån att jag en gång skulle stänga en fönster - liter för hårt. Glaset exploderade och regnade ner, och jag stod plötsligt med en 10cm splittra i handryggen. + några andra små såklart! Jag har ett ovanför naveln efter att en vän till mig skulle försöka pierca mig, men det gick inte så bra.
Piercingar: Nej! Inte ens i öronen.
Sjukdom: Kronisk konstant huvudvärk som avhjälps med en slags akupunkturteknik. Så större delen av tiden mår jag fint!
Dåliga vanor: Att nojja, oroa mig, och analysera andra i det oändliga. Men jag håller på att bli mycket bättre!
Brutna ben: Nope
Fobi: Typ inte! Jag får lite panik av att bli fasthållen eller kramad när jag är förkyld för jag slutar andas då. Opraktiskt!
Tvångstanke: Inget riktigt tror jag.
Rädsla: Ensamhet, att bli bortvald, den vanliga svängen..
Bästa känsla: Att få vakna ihop med någon man gillar asmycket
Bästa fysiska känsla: Riktigt bra sex, obviously! Och typ massage om det kommer från Karre.

28 OKTOBER 2011

Idag har jag och min klass spelat teater ute på stan! Jäkligt blött, blodigt och bra blev det! Förhoppningsvis kommer det upp en liten film på ett tag. Nu ska jag dissa allt vad klubbar och uteliv heter och dra till Isak och dö av utmattning/titta på film. Herrå!

'Cos all I wanted to be

Som uppföljare på det tidigare inlägget; här får ni en liten film om idag!

SKOLASKOLASKOLA

Idag har vi jobbat som sjutton med en liten trailer inför vårt slutprojekt som vi ska visa upp ute på stan nästa vecka! Vi har suttit i sminklogen och fixat sminkningar, vii har repatrepatrepat, gått igenom övergångar, pillat med musik-cuer, spelscheman och prostitutionskostymer. Namnamnam!

19 OKTOBER, 2011

Jag är äntligen riktigt igång med mitt projektarbete och det känns lagom fantastiskt att få lägga massa schemalagd tid på att resertcha om till exempel Edie och Andy en helt vanlig trist onsdag! Bloggen får sig också en ny skolkategori, eftersom jag nog kommer prata mycket om allt kul vi kommer att göra det här året. Projektet jag jobbar med nu, och så vårt stora slutprojekt som kommer resultera i en pjäs! Det är inte nådigt spännande just nu, vi är mitt uppe i bokning av möten med kostymgruppen, karaktärsanalyser och marknasföring. Jag är så galet taggad!

FEM TISDAGSGREJER

Min nya tröja jag norpade av Jessica.
Den här hemsidan, om långdistans och sånt.
Den här kappan från Zara
Eminems mockingbirdvideo.
Och lite av det här som jag lyssnar mycket på just nu.
(Och nu är jag alltså hemma igen för ett slag. Är bara omotiverad till internätet.)

HERRÅ PÅ ER

För nu åker jag till Linköping över helgen och går på folkmuskfestival, spelar AC brotherhood och myser. Tillbaka på onsdag! (Nåja, lite mer än över helgen kanske)

6 OKTOBER, 2011

Igår var jag och Kasper på myrorna, där jag hittade den här grymma svarta kappan för bara 130 spänn! Kjolen är H&M, blusen är mammas och skorna köpte jag på röda korset för en tjuga för nån månad sedan.

LITE SENA BILDER FRÅN URKULT 2011

Gud jag hittade nyss min gamla kamera jag hade med mig på urkultfestivalen i somras! Jag fotade nästan ingenting, men här får ni se litegranna iallafall. Bästa festivalen!
Urkults marknadgata som blev galet lerig efter några regniga festivaldagar.
Här bodde vi! Vi hade det bisart stökigt hela tiden men fint ändå.
Vi var ett rätt stort gäng från Umeå som åkte dit ihop, här är två!
Vi åt mat i princip hela tiden, och ofta sånt här. Urkult har det bästa marknadsståndet någonsin - Choklad! Favorit; Maja Gräddnos. Kola, fluff, vit choklad, kokos, namnamnam...
Mest var jag med den här arga killen. Vi rullade ned för backar och var dryga mot alla andra men hade så jäkla kul!

T-SHIRT MED RAGLARNÄRM

Sydde mig en supersköntshirt med raglarnärm för några dagar sedan! Har letat efter en i butik men alla har varit så grymt dyra så varför inte fixa en själv?
Den går att köpas via mitt märke Aagard Design om man känner för det, och kostar då 230 kronor!
Maila på aagarddesign@hotmail.com

HAVREGRYNSGRÖT OCH HISSHÄNG

I fredags var jag med min bästa klass på en grym teaterföreställning, och efter det insåg vi att vi absolut måste ut och dansa! Jag och Ella drog med oss Einar och Emanuel på förfest med havregrynsgröt, te och clementiner och sedan vidare ut till Corona och en galet kul kväll. Här står vi uppfixade i hissen påväg ut!

TLM @ GAMLA SLAKTERIET

bilder lånade från Annika och lite andra allehanda platser på internätet
Igår var jag på klubb Trome Le Monde i gamla slakteriets lokaler! Umeås grymma dj´s spelade, som Ministeriet där Simon spelar, och Klubb Trubbel med coola brudar från min skola. Satan vad kul det var! Efter en dubbel utgång denna helg är jag helt galet trött dock, men det var det värt!