SVAREN; PERSONLIGT

 

Här kommer första drösen med svar på era frågor! Jag har valt att dela upp dom efter tema, så om ni har frågat många frågor samtidigt och inte hittar era frågor ihop, så kommer dom om ett tag!

 - Finns det någon speciell person som fascinerar dig, fast inte inom sömnad eller mode? Liksom, personlig inspiration.

Svar: Ett tag var jag helt besatt av Linda Skugge, och det är jag väl egentligen nu också. Jag gillar hennes råa och direkta sätt att skriva, och exakt alla hennes böcker är värda att läsa! Speciellt "Akta er killar, här kommer Gud! och hon är jävligt förbannad" som är en bok med hennes samlade krönikor. Fantastisk.

 

- Hur gammal är du?

Svar: Jag är 17 år, och fyller 18 i slutet av juli!

 

- Vilken är din största ''musikgud''?

Svar: Jag måste nog svara Joakim Thåstöm här. Han var den första artist jag blev helt besatt av, både han som soloartist och tillsammans med Imperiet. Karenina är fortfarande en låt jag alltid kommer tillbaka till, något jag alltid liksom har, som finns och som påminner om så många minnen.

 

- Svär du?

Svar: Ja, tyvärr så svär jag faktiskt rätt mycket.

 

- Hej! för det första tänkte jag bara säga att din blogg är sjukt bra, en av mina favoriter. 
1, har du några former av komplex över dig själv eller så?
2, (kanske lite personlig fråga men men)har du haft någon typ av ätstörning?

Svar: Nu för tiden har jag inga direkta komplex, men tidigare har jag haft rätt stora problem med att tycka om min näsa (familjen Rosenkvist har MYCKET iögonfallande näsor, hela bunten) Jag har aldrig haft någon form av ätstörningar, jag är väldigt smal naturligt och om det skulle vara något jag har problem med så skulle det nog vara att gå upp i vikt.

 

- Vad ogillar du respektive gillar mest med dig själv?

Svar: Jag ogillar att jag är så extremt tävlingsinriktad, och har svårt att riktigt vara glad för andra som det går bra för. Och så är jag väldigt svartsjuk och avundsjuk av mig.

Det jag gillar mest  är att jag är ärlig, och att jag utvecklats personligt så mycket som jag gjort de senaste året.

 

- Har du lätt att gråta?

Svar: Väldigt! Speciellt till filmer och när jag är upprörd. Jag gråter väldigt ofta.

 


- Är du politisk aktiv? vad tycker du om politik? :)

Svar: För närvarande är jag inte politisk aktiv (i den benämningen att jag skulle vara medlem i någon organisation/parti) Jag demonstrerar dock ALLTID på första maj, och går då för enad vänster. Sedan jag var liten fram tills för kanske ett år sedan var jag medlem i partiet Rättvisepartier Socialisterna, men tillsammans med min familj gick jag ur i samband med att RS splittrades och blev till två olika partier.

 

Jag tycker att politik är skitviktig, eller, det ÄR skitviktigt eftersom ALLT faktiskt är politik. Jag vill också vara med politisk aktiv egentligen, men för närvarande har jag inte hittat något som riktigt funkar för mig. Dock så anser jag att det viktigaste inte är att vara medlem i något parti, utan att ha en åsikt, och stå för den, är det viktigaste av allt.

 

- Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Svar: Extrem förälskelse, ja, kärlek, nej. Men förälskelsen kan absolut bli till kärlek, och det snabbt!

 


- Längtar du tills att bli äldre eller gillar du din ålder?

Svar: Absolut! Jag längtar otroligt mycket tills jag är runt 25, när jag får ha min egna familj och barn, och förhoppningsvis få jobba med något jag tycker om. Att få ha ett eget hem och få inreda är nog det jag saknar mest med att vara så ung som jag är. Det skulle vara skönt att äntligen få komma ifrån tonårstiden. Men samtidigt är det sjukt kul att vara ung också! Men jag har haft min tid, nu räcker det.

 

- Hur gick det till när du och din pojkvän blev tillsammans? :)

Svar: Vi träffades våren för två år sedan, när jag var tillsammans med mitt ex. Inget jag är stolt över, men kärlek är kärlek. Vi blev förälskade direkt, och smsade och träffades under några månader. När jag for iväg i tre veckor på festival insåg vi hur mycket vi saknade varandra, och när jag kom hem igen så bestämde vi oss för att bli tillsammans! I förrgår firade vi 19 månade tillsammans.

 

- Vad går dina kompisar för program?

Svar: Nästan alla mina kompisar går på samma skola som jag, haha! Eftersom min skola (jag har tidigare skrivit ett inlägg om den här) är skolan med de flesta estetiska linjer så är det naturligt att många av de jag umgås med dras hit. Jag känner folk i nästan alla program, men musik och Arena är nog de vanligaste. En av mina närmaste går på en annan skola av oss andra, där han läser juridik duktig som han är!

 

- Vad vill du göra när du går ut skolan? :)

Svar: Om jag fick välja helt själv utan att behöva bry mig om betyg och arbetsprover så skulle jag vilja gå på beckmans (som är den största skolan inom modedesign i sverige) Men det är nog en oeuppnåelig dröm, iallfall innan jag har gått någon annat grundutbildande. Jag ska söka till tillskärarakademin i Stockholm och i Göteborg direkt efter gymnasiet, och till kostymörutbildningen på Dramatiska Institutet i Stockholm. Tyvärr tar de bara in några få elever vartannat år, så det är svårt att komma in. Men något inom sömnad vill jag självklart gå!


Kommentarer
Postat av: lisette

hej, jag måste bara kommentera att jag blev oerhört glad när jag läste att du gillar Thåström. För jag har själv gillat honom i snart 5-6 år och han är och förblir den mest underbara personen någonsin för mig. Ville bara dela med mig av det.

2011-01-23 @ 02:11:11
Postat av: ellen

karenina är ett mästerverk! så enkel, så vacker :)

2011-01-23 @ 03:55:50
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Är du 93a!????

2011-01-23 @ 10:23:58
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: Benjamin

Jag tycker inte alls att du har en konstig näsa.

2011-01-26 @ 22:31:31Namn:

E-postadress:

Blogg: