It´s in the rain



Det är så många som har förändrats under sommaren.
Jag har inte så mycket mer att säga om det, eftersom jag helt har tappat skrivförmåga, allt ligger bara klistrat där långt inne och vägrar komma ut. Därför läggs bloggen på ganska tjock is. Tror jag. Om det inte kommer någon enormt stor intressant händelse i mitt liv, vilket det nog defenitivt inte kommer att göra på allt bra länge så det är nog lugnt. Men iallafall. Alla har förändrats, och då menar jag inte någon lite miniförändring utan liksom stora seriösa. Långvariga. Totala byten av personligheter. Jag har varit så inaktiv i mångas liv under så lång lång lång tid och det kan jag bara skylla mig själv för.

Det har gjort att jag har missat så många händelser, så många saker som jag borde ha vetat om, om jag hade varit en bra kompis. Men jag har blundat på något vis, släppt det förbi mig. Jag har inte märkt någonting av allt som försigått runtomkring mig för att jag helt har varit uppe och snurrat i det blå med fötterna högt över marken och mig själv, långt borta från de jag borde ha brytt mig om.

Många tycker som vanligt allt det där med att jag är en totalegoistisk människa som "vänder kappan efter vinden" blablabla allt det, och JA jag har HÖRT det nu.
Kanske borde jag försöka ändra på mig? JA skulle många säga. Men helt ärligt, jag vill faktiskt inte det.
Jag är less på avsky och hat, och NEJ det finns faktiskt ingen som jag hatar. Jag vet att du som läser absolut inte håller med mig i det, men okej det är lugnt. Jag vet att det är svårt att tro någonting annat.



En sak till, läs det här.
Det är en text som en gammal vän till mig skrivit och jag tycker att den är otroligt träffande.


"Hat är ett bagage, som allt för många bär omkring på.
Vi hittar någon att skylla allting på, allt lidande vi ser.
Jag ser tonåringar runt mig som skriker åt varandra, hatar på varandra, och till och med tar till våld för någon slags bekräftelse.

Det är enkelt att fokusera på små saker, att inte orka se den större bilden, men ärligt talat, vem lurar vi? Den finns där.
Det finns ett djupare sätt att se på saker, att istället för att bråka, lösa bråken och göra gott.
Om vi bara tog ett djupt andetag när vi stötte på ett problem och tänkte ”Vad som än händer, så är det okej” så skulle vi kunna lösa saker på mycket bättre sätt.

Varför är det så att en person går in med motivet att såra en annan? Hämnd? Det är en väldigt dålig lösning.
När jag frågar folk som försöker att såra någon den här frågan så får jag aldrig något bra svar.
Mest så verkar det som att personen inte orkar bete sig till sitt optimala.
Det här är väldigt synd, och jag skulle önska att folk allmänt försökte göra världen till en bättre plats, istället för en sämre, ingen tjänar på det.

”A Rattlesnake, if Cornered will become so angry it will bite itself. That is exactly what the harboring of hate and resentment against others is - a biting of oneself. We think we are harming others in holding these spites and hates, but the deeper harm is to ourselves.” ~E. Stanley Jones

Livet är för kort för att vi ska gå omkring och hata varandra, för er egen skull, gör något bättre med er tid."

- F





Kommentarer
Postat av: Fåniga citat-mannen

Dåliga förhållanden är som billiga kakor man köper på hemköp.

Dom smakar skit men man fortsätter att köpa dom i hopp om att det ska smaka bättre nästa gång.

Bra förhållanden är som dom där dyra kakorna som man aldrig riktigt har råd med.

Pengarna går till dom äckliga kakorna.

2009-09-01 @ 13:59:19



Namn:

E-postadress:

Blogg: