SKOLA OCH MÅNDAGSSYSSLOR

Måndagen tillbringades med min klass i solen ute på skolans utegård, planering av pengabringande projekt, tekniktrassel och en teaterlektion där vi pratade med vinkorkar i munnen.

EVAS ARTONÅRSFEST LITE MER RÖRLIGT!

här har ni en film jag inte riktigt minns vem det var som gjorde, men kanske samma christoffer som tog bilderna jag visade tidigare! Jag älskar filmer, man borde filma mycket mycket mer alltså. Blir så glad! Världens bästa vänner.

EN FIN ARTONÅRSFEST OCH STROBOSKOP

Här är lite bilder från en av festerna jag var på i helgen, fina Evas artonårsdag! Rätt mycket stroboskopbilder blev det, och en fantastisk bild på mig och Evelina när vi halvsomnade i soffan någongång vid ettiden, haha! Grym kväll iallafall, och grymma vänner.
Fotat har Christoffer Vikström gjort!

29 MAJ, 2011

Är nu hemkommen efter en grym jäkla helg med två omgångar fest, lite dagenefter-brännboll och så sjukt fina och bra vänner. Nu är jag olidligt seg i huvudet och spenderar kvällen med tvspel, fight club och eminem. Ha det bäst!
ps, nu är det endast en (1!) månad kvar tills peace

EN SÖNDAGSLISTA OCH LITE PARKHÄNG


Hur mår du just nu? sjukt trött och slut i huvudet men ganska så glad ändå
Vad känner du för att göra mest av allt just nu? att vara utomhus i kvällssol och med inte så alldeles för nära vänner och ha förjävligt kul, alternativt sitta på bussen ner mot borlänge med för högjudda fjortisar, Kasper och min mp3. Jag gillar alltid peppen och resan till roliga saker mest.
När känner du dig som absolut fulast respektive snyggast? jag känner mig aldrig speciellt snygg när jag är för "uppklädd", men sen allmänt ful om jag är alldeles för skabbig/har oren hy/är trött. Jag känner mig som snyggast när jag är relativt osminkad och halvskabbig faktiskt, haha. Söndagar är jag snygg på! Bara slapp kanske, med bekväma kläder och fin hy utan att behöva smink.
Vad är du mest nöjd över med ditt eget utseende? Ögonen, mina bröst och mina axlar!
Vad fick dig att skratta idag? denna bild, fast taget ur sitt samanhang blir det inte så kul alls. Annars har den här hemsidan besökts mycket ihärdigt
Vad är det du tittar först på i en persons utseende? jag säger nog axlar, hals och nyckelben, det gamla vanliga alltså! Nä men det är oftast generellt väldigt fint, och så luktar killar mest/godast där.
När känner du dig lyckligast? när jag är med någon jag tycker om väldigt mycket, när jag är med min klass (som jag då gillar obviosly) och när jag själv har valt att vara ensam. självvald ensamhet är det bästa som finns i världen! Ovald är det värsta som finns.
Vad är viktigast med en bästavän? att man kan ha kul, att man kan lita på varandra i alla lägen och att man finns där för varandra
När känner du dig som mest ledsen? när jag är ensam
Vad tycker du om kärlek? bra när den är lycklig, hemsk om den inte är. Men generellt bra, eftersom lycklig kärlek är bättre än i princip allt annat
Nämn tre saker du drömmer om just nu? att bli bättre på att vara social utan att känna mig obekväm,att lära känna massa nya människor, att det ska kännas lättare och bättre snart
Ditt favoritnamn, tjej/kille? Jag tycker om Lova, Klara, Maja, Agnes och Lou. Kan inte säga ett. Sen tycker jag om Oscar, Jacob, Ludvig och Markus. Och Hannes och Love.
Första gången du kände riktigt kärlek för någon annan? när jag var tretton och min första pojkvän (som inte var det då) missade sin buss med flit bara för att vänta med mig i ett kallt parkeringshus och röka te och prata.
Vad gör du för att må bra? umgås, lyssnar på musik, håller mig sysselsatt
Favoritplats på din skola? min korridor tror jag, vi har bra soffor där och det finns alltid någon man kan prata med om man vill det, eller så kan man lägga sig ner i solen och trycka ner hörlurarna över öronen och ignorera alla.
Favoritplats i din stad? östermalm att promenera i, ängarna vid mariehem och haga, speciellt nu för häggen slog ut nyss
Vad är du rädd för? att bli ensam och inte älskad
Hur många hjärtan brustna på grund av dig? Ett. Men det räcker bra för det var hemskt
Senaste "stora" saken du köpte? pengamässigt eller storleksmässigt? Pengamässigt min peace and love-biljett och storleksmässigt har jag ingen aning om, jag handlar mest bara mat och socker
Vad gör du om du har tråkigt? läser bloggar, lyssnar på peppig musik och smsar med någon
Tre saker som gjort dig glad de senaste dagarna? 1, att jag umgåtts en massa med en vän från väldigt långt tillbaka och att han är precis som han var då. 2, att en vän till mig sa att jag är en sån man lätt tycker om. 3, att jag har så grymma vänner och att jag insett att vänner är det viktigtaste man kan ha. När kärleken tar slut finns alltid vänskapen kvar.
Vad ska du göra ikväll? Titta på fight club, äta magnum och sova tidigt!

JAG PÅ ANSIKTSBOKEN!

Just nu pågår en rätt kul grej på många bloggar, nämligen att folk visar bilder de taggats i på facebook! Mycket dålig fb-kvalla, ofta osmickrande etc etc. Here we go!
Mestadels så är det bilder med min klass jag taggats i, så jag börjar med denna som är vårt klassfoto i tvåan!
Här är en bild ut en kortpjäs vi satte upp för några månader sedan, massor med blod var det, men grymt kul och bra blev det! Min kavaljer heter Anna.
Avslutningen i ettan! Efter bara ett år ihop hade vi redan blivit väldigt tajta i min klass, här är Emma (som slutade och börjde bild&form istället), jag, och Ella! Mitt hår var förövrigt grymt denna dag.
Stilbytardag på skolan! Två pandor a´la Jessica och Ella, samt jag tillbaka i den stil jag delvis hade som trettonåring. Nu vet ni det också!
På vår skola finns det ett tak som är väldigt bra att ligga och sola och chilla på. Det gjorde vi en gång i höstas.
Jag och några killar ut min klass + Petter + Ella åkte snowboard en dag i vintras! Kul var det och det ser ut som om jag åkte med pannlampa.
Den här tror jag att jag visat förr, men den är fin för det var årets första snö och efter det här gick vi och åt gratis kinabuffe <3
En bild från morgonen efter valborg detta år. Förkyld var jag, och skabbig. Men vi hade kul!
Klassen återigen, denna gången från när vi spelade brännboll på ängarna i Maj förra året
En gång när jag och Kasper var på hemmafest hos en bekant och sedan gick på dålig klubb
Och till sist hela min klass igen! Den här tog vi efter att vi gjort allt ljusarbete inför en stor teaterföreställning och jobbat ända in på nattimmarna med sladdar, quer och plastfilter. Fan vad kul vi hade iallafall!

26 MAJ, 2011

jeans från cheap monday (köpta på Kii), tshirten är min mormors gamla

Nu är det snart helg hörni! Jag har aldrig sett fram emot helgen såhär mycket känns det som, jag har haft en otroligt seg och dryg och jobbig vecka och eftersom min helg är totalt uppbokad kommer det att bli nice. Imorgon ska jag eventuellt spela brännboll med massor med folk nere vid älven (om det inte regnar som yr.no säger), sen ska jag på fest med lite vänner och klasskompisar. Lördagen innebär brännboll (om det regnar på fredag), sedan ska jag ut och dansa med folk från de andra teaterklasserna på min skola och efter det en artonårsfest hos en tjejkompis. Gud vad jag älskar att ha grejer att göra!!!

HÅRFUNDERINGAR, ÅTERIGEN

Såhär ser mitt hår ut i nuläget. Det är sliet, otroligt trasslig, och är sjukt jobbigt att ta hand om. Varje gång jag duscha måste jag använda inpackning + balsam, jag kan inte sova med blött hår, jag kan inte sova med utsläppt hår utan sover alltid i fläta, kan inte platta eller locka mitt hår utan att det blir totalt upprisat. Sedan har färgen gått ur sedan jag färgade det mörkbrunt förra hösten. (Såhär dålig kvalla och tugummistatus hade det då) Det är nu gult/rött/guld/ljusbrunt och det är så fult ursh gud.
Nu behövs det action alltså.
1, jag behöver egentligen klippa av en decimeter, vilket jag ej vill. Men toppa kanske.
2, jag behöver färga om det
1, färga det rödare sådär trevligt rostigt och så
2, mörkt och gråare brunt. Inga röda nyanser alls, gud vad jag hatar bruna hår med röda undertoner ursh
3, något annat? Ljusare? (knappast) något kul exprimentellt????
Så alltså, har ni några åsikter? Jag är så dåligt på att bestämma sånt här själv

AAGARD DESIGN PÅ KULTURNATTA, DEL 3

Bilderna blir bara fler och fler, och TACK för alla era fina kommentarer om visningen! Blir så grymt jävla glad när folk uppskattar det jag gör. Dessa är förresten tagna av Fanny Rehnman, tackar!

VARDAGSSAKER

1, soluppgången + dimman som var runt mitt hus runt tretiden inatt
2, häggen som har slagit ut på Haga fast inte i Vännäs än
3, en liten fågel som plötsligt flög in jättehårt i mitt fönster för någon timme sedan. Väldigt fin och lite gul så jag begravde den i rabatten
4, jag idag
5, min nya jacka jag köpte på humana i lund
6, boken Bara Inte Du av Katarina von Bredow. Jag brukar inte gilla hennes böcker så mycket annars men den här är en av de bästa jag nånsin läst. Mest för att den handlade om allt som är just nu.
7, morgonpasset som är asgrymt som vanligt
8, ligga med p3, som också  är det grymmaste nånsin. Speciellt i senaste programmet när dom pratade om porrfilm i 3D

AAGARD DESIGN PÅ KULTURNATTA, DEL 2

Här kommer en till hög med bilder från visningen! Fotat har grymma Marlene gjort, preics som förra året.
Den sista bilden är på oss desigers, tillsammans med tjejen till vänster som heter Emma och var den som organiserade det praktiska iår. Sedan är det jag såklart, tjejen som designade för Fallen Beauty Design, och en bit av Victoria för Vicky Sue. Sophie från Naucler Design som arrangerade det hela och hade en sjukt häftig visning med dödssynds-tema var också med, fast utanför bild.

AAGARD DESIGN PÅ KULTURNATTA, DEL 1

modeller i bild; ebba Zingmark, Ida Brandt, Jenny Lee Lantto, Evelina Fernerud, Nellie Jonsson
Foto: Christoffer Vikström

INFÖR KULTURNATTAVISNINGEN

jag började dagen med att packa tusen saker och tusen påsar in i bilen, se över alla uppsättningar och alla listor en sista gång, och så in med bilen mot lokalen i stan. Här var jag ungefär noll nervös vilket var ganska nice.
väl framme gick vi igenom kamerautrustning och satte upp stativ, Petter dokumentärfilmade hela proccessen! Det kommer ni få se om någon vecka när den är färdigredigerad.
packa upp, rada upp grejor, nojja över glömda saker, etc.
såhär såg jag ut i lokalens spegel
Lite koreografigenomgång med stans grymmaste/snyggaste/duktigaste modeller. Men faktiskt, jag blir helt sjukt imponerad av dessa tjejer som utan någon egentlig erfarenhet bara drar ut och äger scenen. Ni är bäst! Det är ju också det roligaste (och läskigaste) med att ha en visning, att få jobba med andra människor och tillsammans se hur det fortskrider, följa deras framsteg. Håhå jaja vad mitt lilla mammahjärta pickar haha
Nellie Jonsson, som också satt med mig i flera timmar dagarna innan visningen och tryckte upp tyg. Tack fina du!
Jenny Lee Lantto, som ni nog såg förra visningen under Kulturnatta. Jag minns att när jag skulle fråga henne det första året om hon ville gå för mig så satt jag med smset i säkert tjugo minuter innan jag vågade skicka. Jenny Lee var en sån där tjej man var lite rädd för nämligen för att hon var så snygg och farlig. Men hon sa ja, och nu (lika snygg och grym som alltid såklart) så vet jag nu också att hon är himla trevlig och fin att ha och göra med!
Ida Brandt, allmänt grym brud som också gått två år för mig nu.
och Ebba Zingmark som var den enda nya modellen jag lade mig till med iår!
Här har ni dom allihopa alldeles innan utgången mot stora scenen! Fr. vän: Kasper Irgens, Nellie Jonsson, Maja Carlsson, Evelina Fernerud, Jenny Lee Lantto, Ebba Zingmark och Ida Brandt
Utanför väntade tre ordningsvakter på oss, och tillsammans med dom andra modellerna och designers fick vi vakteskort hela vägen fram till backstrageområdet. Lite småhäftigt sådär <3 Här började jag bli nervös på riktigt, eftersom vi gick igenom publiken som stod där och väntade på att vi skulle komma upp på scenen, just vi!
Och så var det dags. Tillsammans med tre andra designers (Naucler Design, Vicky Sue och Fallen Beauty Design) plus deras modeller som minst dagt inte tog lite plats med allt från extremt höga påfågelsfrisyrer till robotarmar. Men där stod vi iallafall, mina modeller och jag. Och sedan var det dags för oss. Musiken började ljuda, och jag stod med mina modellers händer i mina. Men det är en annan historia ni får höra och se en annan gång!

FÖR NU ÄR DET DAGS PÅ RIKTIGT HÖRNI!


20 MAJ, 2011

En klänning jag köpte i lund, och mitt fönster.
Jag sitter jag på skolan och hämtade nyss mina tyger från bildsalen där jag och Nellie satt och tryckte en massa timmar igår (fyfan vad bra det blev) Nu ska jag ta morgonbussen hem strax, skippa skola och förbereda dom allra allra sista grejerna inför imorgon. Igår var jag på designermöte med dom andra som kommer att visa på samma scen som jag, och äntligen har jag nu insett att det faktiskt är imorgon. IMORGON. Ciao!

STOCKHOLM IGEN, OCH EN VÄN

Sedan satte jag mig på lundatåget igen, fast denna gång tillbaka till huvudstaden. På tåget träffade jag en himla trevlig bekant från Umeå som hade platsen alldeles bredvid mig! Visst är det underligt när sånt där händer? Sedan träffade jag en kompis och föredetta från Stockholm och åt middag + promenerade runt gamla stan. Fin vän, fin dag!

OCH SEDAN VARA DÄR ETT TAG

I Lund gjorde jag alltid jag alltid brukar göra i lund, äta frukost i mormors trädgård, åka med landsbussen från Värpinge till centrum, promenera till Humana second hand och fynda, äta linssoppa + bröd för 30 kronor i saluhallen, gå i tygaffärer och träffa släkt och danska kusiner.

en del grejer jag tänker på ibland

- T.ex. den där obefintliga hårfina linjen mellan vänskap och förälskelse. Den finns nästan inte tror jag, och det är både bra och dåligt på ett sätt. Att sådär tycka om någon jättemycket, hur stor skillnad är det egentligen från känslan av förälskelse? Jag har i princip bara haft två nära killkompisar genom tiderna som jag inte har blivit "förälskad" i. De killar jag varit tillsammans med har varit mina bästa kompisar, och det är så dåligt dåligt dåligt för hur bra det än kan vara så förstör det alltid den vänskapen som fanns före. Det är en bra grej med mitt förhållande nu, vi var inte vänner innan vi blev kära. Bekanta, visst, men inte vänner. Och det är så bra.
- Hur man hittar tillfredställelse i något som inte är relationer. Jag är otroligt beroende av relationer, av alla de slag. Kärlek som vänskap, familj och bekanta. Relationer måste man ju ha såklart men dom är svåra att förstå sig på och hantera, jag är dålig på sånt där.
- Hur man blir bekväm med att umgås med andra människor. Jag har svårt för det. Prata, samtala, hitta på något, hänga. Det kan till och med blir jobbigt och trassel i mitt huvud när jag är med dom jag tycker allra mest om och som känner mig bäst av alla.
- Hur man tar sig ifrån bekräftelsenojja och om det över huvud taget ens går. Och varför det är så stark känsla, ett sånt starkt beroende.
-  Alla relationer man har genom åren som försvinner. Jag gick på en gata häromdagen och gick förbi en port och där bodde en tjej som jag var bekant med förr och som jag tyckte mycket om men som försvann.
- Om killar generellt blir lika glada av spontanitet som tjejer ofta blir. Sånt där som sms mitt i natten, att spontant ringa på dörren, säga hej, ringa utan att ha bestämt.
Har ni några svar?

OCH ATT SEDAN ÅKA VIDARE MOT LUND

Dagen efter åt jag gratis frukost vid kajen för mitt tåg hade blivit försenad och sj gav mig frukostkuponger! Promenerade på söder, var förkyld, satte mig på tåg nummer två mot Lund och åkte förbi hässleholm medans jag lyssnade på detta.

ATT TILL EXEMPEL ÅKA TÅG TILL STHLM

Förra ondsdagen var en bra dag. Jag satt i solen utanför min skola med massor med folk, åt rullkebab på stan, handlade en fin minibakelse på konditori och promenerade sedan över till teg för att fira min kompis Ellas artonårsdag! Där satt vi på en solig balkong, åt fruktsallad, pratade minnen och hade det bra. På kvällen satte jag mig på nattåget ner mot stockholm!

16 MAJ, 2011

Hejsan, nu är jag hemma igen! Ni får vänta lite på att saker ska hända här i och med den stundande visningen men efter det kommer jag nog återkomma med massor av bilder om inte annat! Tills dess, en blogg jag tycker är grymt just nu, en asbra låt jag lyssnar på nästan hela tiden, och en bild på mig när jag håller på att sätta upp håret inför tidigare nämna beehive. >Over and out

LET THERE BE MORNING


HEJDÅ! NU SMITER JAG IVÄG SÖDERUT

Hejdå, nu åker jag till Lund resten av veckan! Jag har förinställt några inlägg så att det inte blir alldeles för tomt här, och sen när jag är hemma igen kommer det komma en massa nytt förhoppningsvis! Jag kommer hem på måndag och på tidag har jag nationella i matte B som jag fruktar mer än döden, och sedan kommer resten av veckan vara fyllt med modellmöten och klädprovande och nästa lördag är det dags för visning! Måste bara säga tack för era fina kommentarer om grejerna jag gör, jag blir alltid så himla glad!
Men hörni, ha det fint så hörs vi.

LITE FRISYRANDE

Jag brukar ju nästan aldrig göra något med mitt hår som ni kanske vet, för det mesta har jag det i hästsvans eller så sover jag i flätor över natten och får något slags vågtjorv på morgonen som för det mesta är fint. Mitt hår är rejält förstört från när jag färgade från svart till brunt förra sommaren, och sedan dess har det inte repat sig. Jag är lite för nojjig för att våga klippa av allt och har därför tonvis med balsam/inpackningar/balsamspray i för att det inte ska se för hemskt ut!
Men, det jag tänkte komma till är att jag var ute och dansade med några vänner i helgen och för en gångs skull orkade jag fixa lite hår! En rätt vanligt beehive blev det, och även fast det inte syns nästan på bilderna så var den rejält hög också. Lite tuperande av håret mitt på huvudet, låta lite av nackhåret vara, tupera tupera tupera och sedan dra bak allt och fästa med hårnålar. Fint! Det jobbiga är bara att jag nu i flera dagar efteråt har kvar hela tuperingen i hårbotten även fast jag duschat en massa. Hm, det var inte så värt det men snyggheten framför allt, det vet ni va! Hoho.

EN SVARTVIT LITEN SMYGKIK

Åh ni ska bara veta hur gärna jag vill visa er allt fint som är på gång! Men jag vill inte visa för mycket innan visningen, då blir det ju inte spännande! Men det här måste jag bara få visa en liten inzoomad smygkik av, det här kommer bli så himla tufft och snyggt sen när det är klart. Lite hemliga illustratörsamarbeten, lite screentryck, åhåhåh.

11 MAJ, 2011

Igår såg jag ut såhär med ny (gammal) superflygig och skön skjorta jag fick för fyrtio spänn på kupan och jeans från cheap monday. Jag satt mest i solen, lyssnade på bob hund och lagade pastasallap med Kasper. Nu sitter jag och pillar i photoshop på en affisch, förhoppningsvis får ni se den sen om jag klarar av att få till det hur jag vill.  Nu ska jag ut i solen igen, kram!

VITSIPPSBACKEN


GREJER JAG GILLAR JUST NU

- Att promenera i sin stad och upptäcka att här har man inte varit förut

- Mina modeller, jag blir så otroligt peppad varje gång jag ser dom för dom är så jäkla duktiga så hela mitt lilla mammahjärta bara skälver när dom trippar runt i mina kläder. Dom är bäst, och vackrast i världen!
- Att vakna av vårsol genom fönstret
- Lukten av cigaretter
- The knife
- Att en gång ha sett joakim thåström släpa sig runt på arlanda och se exakt ur sådär som han gjorde på bilder
- Att vara på konsert med någon man tycker om och vara med om samma upplevelse och ha delat något fint. Mitt bästa minne är när jag såg Håkan 2008 med fina killkompis
- Att titta på gamla fotografier från när man var ung och dum men hade förjävla roligt
- Att planera, förbereda, peppa inför och genomföra en visning. Fy fan vilken känsla det är och snart är det dags igen åh vad jag blir glad av det här
- Dela en rullkebab med sin pojkvän på stan och sitta i solen och äta och pussas
- Att sy overlock, för det går snabbt och ser proffsigt ut direkt
- Killkompisar
- Titta på film i sängen
- Bokcafé pilgatan här i Umeå, där kan man fika veganskt och lyssna på musik ibland, titta på böcker och köpa fina skivor.
- Mr. Big
- Katter
- Café String och stockholm i allmänhet och speciellt på sommaren. Jag och min pojkvän firade ett år där i somras, det var fint.
- När man lyckas ta riktigt bra foton
- Chailatte, den exakta rätta blandningen finns på tehörnan i kungspassagen i Umeå!
- Att se Familjen på peace förra sommaren. Jag stod på en kulle i en park och plötsligt hörde jag basen sättas igång och Johan T Karlssons röst börja ljuda "it began in hässleholmholmholmholmholm" Det höll på i säkert en kvart och publiken var så jäkla taggade.
- Att vara på festival i gamla nedsittna soffor med en hög asbra killar
- Den första snön! Förra året kom den när jag var med min fina klass ovan på stan, vi firade med att gå och äta kinabuffé, det var fint.
- Att fika på café en massa timmar i sträck
- Bob Hund. Speciellt att se dom live som jag gjort en gång på unmeå open och snart igen på peace and love i sommar. Det överexponerade gömstället är på riktigt ett av de bästa albumen jag nånsin hört.
- Kärlek

LITE HJÄLP ÖNSKAS!

Hej allihopa, hörni jag tänkte utnyttja er lite och fråga om nån av er har någon erfarenhet av festivalbussen? Alltså den buss som går från massor av städer i Sverige till olika festivaler. Bussen går från Umeå klockan sju på morgonen och kommer fram till Borlänge vid fyra på eftermiddagen. Alltså nio timmar i en varm buss troligen full med fulla fjortisar. Jag är rätt så negativ till det här men min resekamrat tycker absolut att vi ska åka buss. Så, har nån av er åkt den eller vet någon historia om någon annan som gjort det? Kramar!

AAGARD DESIGN V/S 2011

Lite lagom mysiska och vaga bilder på vad som hänger redo för visningen om exakt två veckor! Efter kulturnatta så kommer också min hemsida få sig lite lyft och förhoppningsvis massor med nya bilder och plagg!

3 MAJ, 2011

"Sängen och den kvalmiga värmen mellan mina lakan kan tänkas vara den enda trygga punkten för min befintliga reträtt vid nuläget. Jag kommer på mig själv med att desperat famla mellan två platser, nu liksom då i min barndom, ungdom, uppväxt. Den existensiella flykten blir lika påtaglig som en uppdagad lögn. Den enda gång jag fullkomligt kan tillförlita mig i nuet är med ett stycke tyg inför mina ögon. Men mina kreativa utövanden har förvandlats till en paradoxal tillflyktsort, där både frihet och ouppfyllda krav våldsamt stider om min uppmärksamhet.
[men jag lever, och väntar på bättre tider. det blir bättre, är något jag ständigt intalar mig. det blir bättre.]"
av den här tjejen som skriver precis om det som finns i mig just nu.

HOPE THERE´S SOMEONE

Längtar väl efter sommaren som alla andra men undrar mest över om det inte blir värre då, när man har så mycket mer tom tid att fylla utan någon riktigt riktning att följa. Val som kräver vetskap, klarhet och det där som kallas för att veta vad man ska göra. Jag fruktar väl sommaren som alla andra men undrar mest över hur man tar sig ur sånt här.

2 MAJ 2011


ALLTID RÖTT ALLTID RÄTT

Ett hjärta är alltid rött, ett hjärta har alltid rätt. Första maj i år blev precis som det skulle, jag gick mittemellan SUF (syndikalistiska ungdomsförbundet) och resten av enad vänstertåget, det haglade lite men kraften var där. Alltid samma sak på förta maj, alltid den där enigheten.
Jag lyssnar ENBART på detta just nu förövrigt.

MORGONMISÄR, SEB, H´S HALL OCH TE

Efter tre timmars sömn på valborgsnatten var iallafall jag i halvmisär när jag vaknade. Alla andra var dock pigga och bakade bröd och damsugade, jag var bitter och lyssnade på när Sebastian spelade fint piano och drack te ur muminmugg istället.

GRYM VALBORG I KASAMARK

Mitt valborg firade jag ute i Kasamark/skogen med en en massa sol, grillat, en katt, fyrtio minuters promenad för att ta sig till majbrasan, sedan mittinatten-brännboll i mörkret, te och fucking åmål, tvåtimmars promenader mitt i natten och en stor drös med jävlig bra människor. Jag somnade vid sju på morgonen och vaknade vid tio, är lagom snygg och fräsh nu! Hoppas ni hade det bäst iallafall.